Hae
Emmi Anniina

Losec MUPS, näytä tehosi!

Ei riittänyt valitettavasti Gavisconin teho pitämään Pikkusankarin nykyisiä oireita kurissa. Voi myös olla, että kyseisen oraalisuspension E 218 ja E 216 aiheuttivat Pikkusankarille viivästyneitä allergisia reaktioita. Allergologimme
määräyksestä aloitimme tänä aamuna omepratsolin kokeilun. Jospa tästä
protonipumpun estäjästä ei tulisi samanlaisia sivuoireita kuin esomepratsolia sisältävästä
todennäköisesti tuli. Oi Losec MUPS, hävitä Pikkusankarin regurgitaatio ja
mahdolliset refluksiesofagiitit!

8 kommenttia

 1. AnnaW kirjoitti:

  Toivottavasti tehoaa Losec! Se on meillä ollut käytössä edellisestä katastrofista lähtien ja elämä on taas tasaisen mukavaa:) Toivon teille samaa vaikutusta pikapikaa!

  • Emmi kirjoitti:

   Oi, kiva tietää, että teillä Losec toimii! Kuinka nopeasti teillä teho näkyi?

  • AnnaW kirjoitti:

   Muutamassa päivässä taisi pahin helpottaa. Tosin meillä koivuallergia oli yksi pahentava tekijä ja saatiin samaan aikaan myös allergialääke. En siis tiedä kumpi auttoi mutta ainakin jatko ilman allergialääkettä on toiminut hyvin.

   Ihan muuten asiasta toiseen…mullahan on itselläkin refluksivaivaa ja huomasin huikean helpotuksen oireissa, kun meidän tiskikone hajosi ja alettiin tiskata käsin. Koneen hajoamisen (ja oireiden helpottamisen jälkeen) vein tarpeettomaksi jääneen konetiskipulverin äidilleni. Pulveripurkki heilahti matkalla takaluukussa niin, että tunnin ajoin pulverinkäryssä. Automatkan aikana jo alkoi polttelu jossain kurkun yläpuolella ja nenän takana. Ja kyläpaikoissa, joissa tiskataan koneella, refluksioireet pahenee. Itsediagnoosin perusteella meillä tiskataan edelleen käsin 🙂 Ja tämähän kuuluu siihen kategoriaan, ettei kukaan usko mutta minäpä uskon ja on helpompi olla 🙂

  • Emmi kirjoitti:

   Ok.
   Meillekin lääkäri sanoi, että jos kahdessa viikossa Losecin teho ei näy, niin sitten Zyrtecit kehiin…

   Oho mikä stoori sulla! Voin kuvitella, että olet saanut aikamoisen hölmistyneitä katseita tuota kertoessasi! Uskomaton juttu! Onni onnettomuudessa, kun kone hajosi (ja teille vissiin paaaaljon meditatiivisia hetkiä enemmän arkeen… ;-)). Tuommoinen pistää ajattelemaan, että mikä kaikki voikaan vaikuttaa tähän kirottuun sairauteen… huoh.

 2. Mama kirjoitti:

  Hei! Jos gaviscon aiheuttaa oireita, suosittelen kokelemaan piihappogeeliä (Silica tonic/Silicea)! Meillä moniallergisen kanssa nuo lisä- ja apuaineet hankalia mutta piihappo toimii.

  • Emmi kirjoitti:

   Tuota vaihtoehtoa olenkin pyöritellyt päässäni, mutta vielä en ole tarttunut siihen. Kiitos muistutuksesta 🙂

 3. Anonyymi kirjoitti:

  onko teillä prepulsid käytössä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.