Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Ihanat Minä Olen -messut lähestyvät! Voita kaksi lippua!

Kaupallinen yhteistyö: Minä Olen -messut 2021

Tulisitko sinäkin mukaan Minä Olen -messuille?

Minä Olen

Minä Olen -messut on verkossa 13.2.2021 klo 9-19:30 järjestettävä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suurtapahtuma! Tapahtumassa esiintyy lähes 40 mielenkiintoista ja inspiroivaa puhujaa, joiden luennot käsittelevät kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri osa alueita. Pääset kuuntelemaan mielenkiintoisia luentoja liittyen kehoon, mieleen, henkeen ja ravintoon.

Tapahtumassa on puhumassa muun muassa funktionaalisen lääketieteen asiantuntija Paula Heinonen, Free to Heal -menetelmän kehittäjä Maria Nordin, itsensä johtamisen valmentaja Ilkka Koppelomäki, oman elämänsä superstara ja mediayrittäjä Taru Tammikallio, rahataidon valmentaja Mikko Sjögren sekä Tarot-Tuula, yksi Suomen tunnetuimmista tarot-korttien tulkitsijoista. Kaikki muut puhujat näet täältä: KLIK!

Minun instagramissa on nyt arvonta käynnissä torstaihin 11.2.2021 asti: voit voittaa yhden messulippupaketin, joka sisältää kaksi messulippua (katseluoikeus 13.-14.2.2021). Lippujen yhteisarvo on 58e. Käy katsomassa tarkemmat säännöt IG-julkaisustani täältä: KLIK!

Minä osallistun ensimmäistä kertaa näille messuille – ja innolla osallistunkin, meinaan puhumassa on yksi ystäväni, kaksi valmentajani, monta kaveriani ja toki myös monta minulle tuntematonta asiantuntijaa, joilta varmasti oppii taas kaikenlaista uutta!

IG: @emmianniinajansson / FB: @emmianniinablog

Kaupallinen yhteistyö: Minä Olen -messut 2021

2 kommenttia

  1. Merja Maakannas kirjoitti:

    Hei. Osallistuisin mielelläni. Pitkään olen joutunut laittamaan itseni sivuun3, mutta nyt on alkanut minun kokolailla elämäntapa remontti, niin tämä olisi hyvä lisä siihen. Etsin vinkkejä ja omaa parastani pitkästä aikaa, kun sille on ollut NYT mahdollisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *