Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Pienet kaksivuotissynttärit pienellä Muumi-teemalla – nappaa talteen Muumimamman pannukakkujen ohje!

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

2v synttärit

Meillä asuu pieni kaksivuotias muumifani. Tietysti hänen synttäreilleen luonteva teemavalinta olivat Muumit. Me olemme rentoja juhlien järjestäjiä: ajattelemme, että ihmiset ja tunnelma tekevät juhlan. Silti mietimme tarjottavat tarkkaan tai melko tarkkaan, sillä onhan tarjoilu aina tärkeä osa juhlia. Emme kuitenkaan ole ikinä järjestäneet mitään megajuhlia emmekä panosta monia satasia synttärijuhliin ja koristeluihin, sillä uskomme, että lapset voivat olla ihan yhtä onnellisia vähemmällä budjetilla järjestetyistä juhlista kuin suuremmallakin budjetilla järjestetyistä juhlistakin.

2v synttärit

Muumi-teema tehtiin yksinkertaisesti vain pienillä valinnoilla. Kaikki pojat pukeutuivat (jo valmiiksi kaapista löytyneisiin) muumipaitoihinsa. Olohuoneeseen tuotiin muumipeikkolamppu ja hattivattilamppu, jotka oikeasti sijaitsevat poikien huoneissa. Vessaan tehtiin ”pieni” ylläri vieraille (tai lähinnä meidän keskimmäinen teki sen). 😀 (Tästä ylläristä voisinkin lyödä kuvan instaan joku päivä!)

2v synttärit

Tarjoilu oli seuraava:

  • Muumipeikkokakku (tästä siskoni upeasta luomuksesta ei löydy minulla kuvaa, hups…)
  • Muumimamman pannukakut
  • Muumitalon kellarin mansikkahillo
  • Muumimamman mehu
  • Muumipapan eväsleivät
  • Nipsun omput
  • Pikkumyyn keksit
  • Niiskuneidin tee

2v synttärit

Nämä kaksivuotissynttärit olivat pienimmät juhlamme ikinä. Kuten tavallisesti, kutsuimme juhliin yli 20 vierasta, mutta tällä kertaa vain neljä vierasta pääsi paikalle! Viidessä perheessä jylläsi vatsatauti tai oli sen uhka ja loput poisjääneet olivat muuten estyneitä tulemaan juhlimaan. Emme kuitenkaan peruneet juhlia, sillä eihän siitä ole mitään takuita, että montako juhlijaa siirrettynä päivämääränä tulisi paikalle. Hyviin juhliin riitti mainiosti neljäkin ihanaa vierasta oman perheen lisäksi – kivat juhlat olivat 🙂

2v synttärit

Ajattelin jakaa teille Muumimamman pannukakkujen ohjeen. En lupaa, että se olisi juuri Se oikea ohje, mutta ainakin pannukakut vaikuttivat juuri sellaisilta, kuin voisi kuvitella muumisatujen perusteella Muumimamman valmistavan.

2v synttärit

Muumimamman pannukakut (gluteeniton, maidoton) noin 6kpl

3-4dl riisijauhoja

4rkl kookossokeria

 1rkl leivinjauhetta

½tl vaniljauutejauhetta

2tl kardemummaa

0,5tl suolaa

3dl kaurajuomaa

3rkl (sulaa) öljyä

2 kananmunaa

Sekoita kaikki kuivat aineet ensin keskenään. Lisää seokseen kaurajuoma, öljy ja kananmuna. Sekoita tasaiseksi ja paista pannulla. Tarjoile mansikkahillon kera, nam!

Herkullisia Muumien pannukakkuhetkiä teillekin!

LUE MYÖS:

LEMPEÄ, PEHMEÄ JA MAUKAS MUSTIKKAINEN RAAKAKAKKU

VOIKO TÄYTEKAKUN POHJA OLLA MAIDOTON, GLUTEENITON SEKÄ MUNATON?

MILLÄ SINÄ TÄYTTÄISIT MARRASKUUSSA BRITA-KAKKUSI?

TAVATAANHAN MYÖS SOMESSA:

IG: @skribentti / FB:  @readysteadyflowblog

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.