Hae
Emmi Anniina

Viimeiset Kaksplus-bileet!

Huh, hieman ollut aloitustahmeutta näissä uuden blogin kirjoitushommissa! Ehkäpä pikkuhiljaa WordPresskin alkaa tykkäämään minusta ja minä siitä ja yhteistyö alkaa luistamaan vähän paremmin…  😉  No, ei anneta tahmeuksien vaikuttaa tähän juttuun, eli nyt kerron teille minun viimeisistä Kaksplussan verkoston bileistä, jotka itse asiassa olivat ensimmäinen iltameno, johon lähdin synnytyksen jälkeen ilman vauvaa, syyskuun ekana lauantaina. Snadisöpöys sai iltamaitonsa pakastimesta mieheni antamana ja oikein kivasti meni, kaikilla  🙂

Kampin Radisson Blu Royal -hotellissa vietettäviä bileitä olivat huhkineet kasaan Petra, Nea ja Jenni – iso kiitos mahtavasta työstä! 🙂 Bilepaikkamme oli tyylikäs ja tilamme Iceland-kabinetti juuri hyvän kokoinen parillekymmenelle typylle. Illan virallinen osuus oli tälle oluen vierastajalle hyvä haaste: Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan olutkoulutus, joka sisälsi alun tietoiskuosuuden (valmistusprosessi, oluttermit jne.) jälkeen oluiden maisteluita (Helles, Pils, Schwartz) – niin, nyt oli siis ihan pakko maistella oluita, vaikka ikinä niitä en vapaaehtoisesti juokaan, hah. Virallisen osuuden jälkeisessä epävirallisessa osuudessa juteltiin, naurettiin, kuunneltiin musiikkia, tutkittiin ihania ja monipuolisia goodiebägejä ja nautittiin juomatarjoiluista (jotkut enemmän siellä olut- ja viiniosastolla ja jotkut vesipisteellä…). Toisilla oli siis kunnon bilemeininki ja toisilla pumppumeininki – meinaan minulla ainakin rintapumppu viuhu muutamaan otteeseen illan aikana  😀 Koti kutsui minua yhdentoista aikaan. Lisää kuvia ja juttua löytyy instasta häshtägillä #kaksplussyysbileet. Tämä ilta oli ihana viimeinen virallinen tapaaminen Kaksplussan tytsyjen kanssa. Olen kyllä tosi kiitollinen ajasta Kaksplussalla: sain rutkasti uusia kokemuksia, paljon uusia kavereita ja muutaman ihan oikean ystävän.

Tämä Most Wanted Riesling on kuulemma Alkon uutuus.

Nämä olivat kotiintuomiset!

Mahtava goodiebag! Minun lemppariksi nousi Konjac-sieni ja poikien lemppariksi tietty Star Wars-tangle teezer! Mies tykkäsi Slurp-kahvista tosi paljon!

Kaksplussattomat jutut

Mitä kaikkia juttuja on nyt sitten tuloillaan seuraavien kuukausien aikana? Kaikenlaista! On tulossa juttua atopiaongelmista, maidottomasta ruokavaliosta, liikkujan ravintolisistä, NLP:stä, vinkkejä tuleviin mielenkiintoisiin tapahtumiin ja apuja lasten kasvatukseen, uusia reseptejä ja paljon muutakin! Ja hei, aina saa laitella juttuehdotuksia, jos sellaisia tulee mieleen  🙂

// Emmi

BATISTE
BLUE HOUSE OY
BODYBOOM
CAFFI
FLOW KOSMETIIKKA
LAITILAN WIRVOITUSJUOMATEHDAS
LEMON JUICE & GLYCERINE
LUMENE
MEDISOFT
MINIME.FI
MOST WANTED WINES
NATURAL WORLD
NORDIC BEAUTY IMPORT
RADISSON BLU ROYAL HELSINKI
REAL TECHNIQUES
SINFUL COLORS
SLURP

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.