Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Mitä kaikkea lapsiperhe voi Jyväskylässä tehdä? osa 2/2

Kaupallinen yhteistyö: Visit Jyväskylä

Lasten Löytöretket -bloggaajamatkan toinen päivä on nyt dokumentoitu tähän. Jos ette vielä lukeneet ensimmäistä osaa, niin kannattaa lukaista se täältä: Mitä kaikkea lapsiperhe voi Jyväskylässä tehdä? Nyt hypätään toiseen päivään.

Heräsimme Peurungasta herätyskelloon kahdeksalta (tai oikeastaan esikoiseni taisi herätä jo ennen kahdeksaa…). Pakkasimme tavaramme ja kipitimme aamiaiselle. Aamiaisen jälkeen minibussimme suuntasi kohti ensimmäistä kohdetta: Jump Parkia.

Jump Park

Jump Park on trampoliinipuisto ja treenikeskus, jossa siis voi touhuta kaikkea beach volleysta, padelista ja beachfutiksesta tietenkin siihen hyppimiseen. Tämä oli kyllä juuri minun esikoiselleni sopiva paikka; hän rakastaa kaikenlaisia hyppypaikkoja! Poikani, Nooran kummipojan kanssa, siis riehui tuon tunnin ihan hikipäässä Jump Parkissa ja he taisivat olla aika tyytyväisia varsinkin hyppymahdollisuuksiin 😀 Törmäilypallot olivat toinen aika hauska juttu!

Visit Jyväskylä

Visit Jyväskylä

Hypyt bumerangilla, niitä otettiin! Tässä Noora esittelee ottamaansa esikoiselleni.

Visit Jyväskylä

Esikoiseni hyppii ja bloggaaja työskentelee eli somettaa.

Visit Jyväskylä

Visit Jyväskylä

Visit Jyväskylä

Jump Parkissa on myös kuntosali, eli isompien lasten kanssa tuolla ollessa voi aikuinen vetäistä vaikka treenin muiden aktiviteettien lomassa 🙂 Synttärit ja erilaiset yrityspaketit onnistuvat myös, eli aika monipuolinen, vaikkakin kompaktin kokoinen, on Jump Park!

Visit Jyväskylä

Visit Jyväskylä

Visit Jyväskylä

Visit Jyväskylä

Visit Jyväskylä

Visit Jyväskylä

Hutunki

Sitten oli päivän toisen sporttisen kohteemme aika: se oli Hutunki! Hutunki oli kyllä aikamoinen helmi ennalta-arvaamattomassa sijainnissa. Hutunki on siis monipuolinen liikuntakeskus Vaajakoskella. Rakennusta kun katsoi, niin en olisi ikinä uskonut sen sisältävän sellaista määrän urheilua kuin se sisälsi! Hutunki on siis vanha teollisuushalli, joka on saanut sisälleen aikamoisen aktiviteettikokonaisuuden!

Mitä kaikkia lajeja Hutunki siis sisältää? Biljardi, golf, minigolf, keilailu, hohtokeilaus, padel, ryhmäliikunta, squash, seinäkiipeily, sulkapallo, tennis, salibandy, sähly, lentopallo, korfpallo, intercrosse,… Hengästyitkö lajikirjosta? Siis wou!

Visit Jyväskylä

Visit Jyväskylä

Visit Jyväskylä

Visit Jyväskylä

 

Visit Jyväskylä

Kun olimme nauttineet lohikeitot, me pääsimme katsastamaan kaikki tilat läpi ja paremmin perehdyimme seinäkiipeilyyn, minigolfiin sekä keilaukseen. Seinäkiipeily oli jännää: seinä oli tosi korkea ja maalaukset seinillä antoivat todenmukaista tuntua kiipeilyyn. Esikoinen oli erityisesti toivonut kiipeilemään menoa ja toive siis toteutui. Hienosti hän kiipeili, niin kuin muutkin lapset!

Kiipeilyn jälkeen vietimme helteisen iltapäivän ulkona minigolfia pelaillen. Hutungin omistaja, Jukka oli meitä opastamassa minigolfin saloihin – ja tämän takia golfailu tuntuikin entistä hauskemmalta! Golfin jälkeen pääsimme vielä keilaamaan, ja esikoiseni, Leevi ja itse keilaamisen Suomen veteraanien mestari Jukka pelasivat keskenään meidän muiden katsellessa vierestä.

Visit Jyväskylä

Visit Jyväskylä

Visit Jyväskylä

Kun viimeisetkin täyskaadot (heh) oli tehty, suuntasimme bussillamme kohti Nokkakiven huvipuistoa! Meidän matkamme viimeistä etappia!

Nokkakiven huvipuisto

Tämä Nokkakiven huvipuisto oli minulle ja esikoiselleni täysin uusi tuttavuus, vaikka luulimme aika hyvin tietävämme Suomen huvipuistoja! Mutta ehdottomasti hyvä tuttavuus! Nokkakiven huvipuisto sijaitsee parinkymmenen minuutin päässä Jyväskylästä Kuopiontien varrella. Huvipuisto on ollut 12 vuotta viihdyttämässä kansaa, ja onkin pieni (tai jopa suuri) ihme, että puisto on edes olemassa. Kannattaa käydä Nokkakiven huvipuiston sivuilla lukaisemassa sen syntyhistoria – se on mielenkiintoinen! Tämä huvipuisto on yksi Suomen muutamista yksityisomistuksessa olevista huvipuistoista. Nokkakiven huvipuisto henkii vanhaa tunnelmaa mielenkiintoisella ja ainutlaatuisella tavalla.

Visit Jyväskylä

Matkanjohtajamme Johanna ja Noora lähdössä kummitusjunaan

Visit Jyväskylä

Tämä taisi liittyä jotenkin kummitusjunaan…

Me saavuimme joukkiomme kanssa huvipuistoon ja saimme rannekkeet ranteisiin. Mieheni oli jo pienempien lasten kanssa tullut Jyväskylään takaisin mökkireissultaan. Mökkireissu ei ollut mennyt ihan kaikista parhaimmalla mahdollisella tavalla. Hyttyset olivat piirittäneet sankoin joukoin kaikkea liikkuvaa, punkki oli päässyt puremaan kuopusta kainaloon ja kaiken lisäksi kuopus oli kaatunut kauppareissulla asfaltille lyöden päänsä melko pahasti kivetykseen. Matkanjohtajamme Johanna kuuli, kun juttelimme näistä tapahtumista puhelimessa mieheni kanssa ja kysyi, haluaisiko koko muukin perhe tulla huvipuistoon mukaan. Vaikka tiesin jo kuopuksen ja keskimmäisen vastauksen, niin kysyin, …ja puoli tuntia myöhemmin mies lasten kanssa saapui myös huvittelemaan! Kiitos siis Nokkakiven huvipuistolle myös meidän pienempien lasten rannekkeista 🙂 Voin kertoa, että mieli piristyi aika huikeasti huvittelun myötä 🙂

Vietimme kolmisen tuntia laittessa, ja miten kivaa olikaan saada koko perhe mukaan tähän viimeiseen aktiviteettiin! Kävimme melkein kaikki mahdolliset (pituuden sallimat) laitteet pariin kertaan läpi. Laitteiden lisäksi huvipuistossa on myös mm. kotieläintila, sirkusmaailma, ulkopelejä ja pensaslabyrintti, johon muuten minä eksyin ehkä pahiten meidän jengistä! Sitten, kun rankkasade yllätti, juoksimme autolle ja lähdimme ajelemaan ystäväperheen luo Huittisiin.

Visit Jyväskylä

Tuonne esikoiseni ja Nooran kummipoika vaan menivät. Minä en.

Visit Jyväskylä

Meidän perheen kaikki pojat pääsivät myös yhdessä huvittelemaan!

Visit Jyväskylä

Kuopukseni lempparilaite Nokkakivessä!

Kiitos Visit Jyväskylä, kaikki kahden päivän kohteemme, ihana matkanjohtajamme Johanna ja mukavat bloggaajakollegani Noora, Katja, M-E ja Markus sekä kaikkien bloggaajien kivat lapsiavekit. Oli niin kiva tavata, tutustua ja touhuta!

Toivottavasti te lukijat saitte hyviä vinkkejä Jyväskylän reissuun! Nyt te saatte heitellä omia Jyväskylä-vinkkejä kommenttikenttään 🙂 Me ainakin ajateltiin käydä Jyväskylässä toisen kerran vielä tänä kesänä!

// Emmi

SEURAATHAN MYÖS: IG: @sribentti / FB: @readysteadyflowblog

SINUA VOISI KIINNOSTAA  MYÖS:

MITÄ KAIKKEA LAPSIPERHE VOI JYVÄSKYLÄSSÄ TEHDÄ? OSA1/2

MITÄ KAIKKEA NAISPORUKKA VOI JYVÄSKYLÄSSÄ TEHDÄ? OSA 1/2

MITÄ KAIKKEA NAISPORUKKA VOI JYVÄSKYLÄSSÄ TEHDÄ? OSA 2/2

Kaupallinen yhteistyö: Visit Jyväskylä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.