Hae
Emmi Anniina

Haluatko valtavia motivaatiopläjäyksiä elämäsi suunnan löytämiselle?

Yhteistyössä Uskalla Innostua -valmennusyhtiön kanssa

Mitä sinulle tulee mieleen, kun kuulet tapahtumasta nimeltä ”Saa mitä haluat-valmennus”? Alkaako sinua kiinnostamaan tuo tapahtuma? Kuulostaako tapahtuma järkyttävältä haihattelu-ajanhaaskaukselta? Vai onko sinulla jokin muu suhtautuminen? Ehkä oletkin jo käynyt tuon valmennuksen ja pystyt yhtymään mielipiteeseeni, että ihan jokaikisen suomalaisen olisi hyvä käydä katsastamassa tuo viikonloppu. Oli mielipiteesi mikä tahansa, niin lukaise tämä teksti. 🙂

Minä tutustuin Uskalla Innostua -valmennusyhtiöön, kun juttelin viime vuoden Täysii-seminaarissa Ilkka Koppelomäen ja Sonja Kaunisvirran kanssa heitä mikittäessäni lavalle. Samana viikonloppuna osallistuin heidän pitämään Passion Test-workshopiin. Se päivä oli huikea! Tykkäsin kovasti heidän tavastaan vetää workshoppia, ja saman tien kiinnostuin isommasta valmennusviikonlopusta. Keväällä sitten pääsin kokemaan paljon puhutun ja tosi suositun Saa mitä haluat-viikonlopun, kun kaverini otti minut yllättäen avec-lipullaan mukaan! Myöhemmin keväällä osallistuin vielä saman valmennusyhtiön mahtavaan Passion fof success-viikonloppuun, josta kerron tässä tekstissä myös.

Valmennusviikonloppu ja seminaariviikonloppu olivat molemmat minulle merkityksellisiä ja paljon uusia ajatuksia tuovia tapahtumia. Niiden kuvailu on riskialtista, sillä ne ovat sen verran mahtavia settejä, että mietityttää kovasti, millä sanoin kuvailisin niitä, jotta aito fiilis viikonlopusta välittyisi. Jos listaisin pelkkiä superlatiiveja toisensa perään, voisi olla, että uskottavuus kärsisi. Yritetään silti.

Saa mitä haluat

Saa mitä haluat-viikonloppu on suunnattoman suuri motivaatiopläjäys elämän kuntoonlaittamiselle! Viikonlopun aikana tarkastellaan eri tavoin itselle tärkeitä arvoja ja mietitään, mitä muutoksia elämään kaipaisi (jos kaipaa, useimmat meistä siis kaipaa… 😉 ). Valmennuksen aikana jokainen muotoilee itselleen tärkeitä tavoitteita, jotka voivat liittyä ihan mihin tahansa elämän osa-alueeseen. Viikonlopun aikana tarjoillaan välineitä saavuttaa nuo tavoitteet: otat käyttöön ne, jotka sinulle sopivat. Välineitä tarjoillaan suoraan sekä epäsuoraan.

Vaikka tuosta valmennuksesta on jo yli puoli vuotta, pystyn edelleen saamaan päälleni sen kaiken energian ja innostuksen, mikä valmennuksessa on läsnä koko viikonlopun ajan. Valmentajat osaavat fieldin rakentamisen taitavasti; juuri niin, että ihmiset penkeissä todella motivoituvat miettimään omaa elämäänsä ja muutoshaluja. Tämmöisessä valmennuksessa ei riitä, että ihmiset löytävät motivaation tuona viikonloppuna itselleen, vaan tarvitaan todellista halua jatkaa oikeanlaista elämää muutoksen aikaansaamiseksi. Mielestäni valmennuksessa otetaan tämä huomioon hienosti: ei tule tunnetta, että jäisi tyhjän päälle valmennuksen jälkeen.

Vahvasti kohti sitä, mitä halusin

Minä otin tuona ”Saa mitä haluat”-viikonlopussa tavoitteekseni tulla ammattikirjoittajaksi. Tavallaan olen aina tiedostanut sen, että rakastan kirjoittamista ja olen ihan hyvä siinä, mutta sen tavoitteen ääneensanominen olikin jo vähän vaikeampaa, koska jotenkin se kuitenkin nolotti (mitäs jos epäonnistun?) ja teki mieli vähätellä omia tavoitettaan (onkohan se nyt kuitenkaan järkevä tavoite?).

Joka tapauksessa, viikonloppu sai minut niin suuresti motivoitumaan omaa tavoitettani kohti, että hetimmiten tuon viikonlopun jälkeen uskalsin laittaa työhakemuksen paikkaan, johon taatusti ennen tuota viikonloppua en olisi uskaltanut laittaa. Ehkä aiemmin en olisi edes kokenut mahdolliseksi laittaa työhakemusta, mutta valmennus avasi silmäni uusille mahdollisuuksille! Ja kuten kerroinkin jo aiemmin blogissani, niin työpaikka oli kuin olikin minulle. Sen siitä sai, kun uskalsi olla itselleen rehellinen intohimoissaan, kertoa tavoitteistaan suureen ääneen tuolla viikonlopussa ja alkaa elämään sitä unelmaelämää jo nyt heti. Kokemuksen kautta  voin siis kertoa, että suosittelen Saa mitä haluat-valmennusta kaikille – se saattaa jopa toimia… 😉

Passion for Success

Pari kuukautta valmennuksen jälkeen olikin vuorossa mahtava Passion for Success-seminaari, joka ei toki ole niin osallistava ja henkilökohtainen kuin Saa mitä haluat-valmennus, mutta erittäin motivaationtäyteinen viikonloppu sekin on! Tämä viikonloppu on suunnattu kaikille, joita kiinnostaa itsensäkehittäminen, intohimoinen elämä, talousasiat ja omien arvojen mukaiset valinnat. Perinteisesti Passion for Success-seminaarissa on ollut puhujina Ilkka Koppelomäki sekä Mikko Sjögren. Tänä vuonna siellä oli näiden kahden timanttisen puhujan lisäksi Anders Haglund ja Harri Gustafsberg. Ihan mielettömiä kaikki!

Jokainen puhuja tuo oman hienon lisänsä viikonloppuun. Luennot ovat taitavasti koottuja: niissä jokaisessa oli paljon huumoria, paljon asiaa, paljon pohdittavaa. Luennot ovat monitasoisia: tähän seminaariin voi tulla jokainen: sellainen, jolle tämä on ensimmäinen itsensäkehittämiseen panostus ja yhtä hyvin tänne voi tulla sellainen, joka on jo vuosikymmenten pioneeri itsensäkehittämisen saralla, meinaan aina löytyy uutta ihmeellistä.

Saa mitä haluat-valmennusta sekä Passion for Success-seminaaria voisi pitää sellaisina itsensäkehittämisen vuosipäivityksinä. Niihin voi osallistua joka vuosi uudestaan ja lupaan: joka vuosi niistä oppii paljon uutta.

Jos kiinnostuit, niin lue täältä lisää:

Saa mitä haluat-valmennukset

Passion for Success-seminaari

// Emmi

P.S. Jos ihmettelet, miten ensimmäinen kuva liittyy juttuun, niin sen saat selville tulemalla Saa mitä haluat-valmennusviikonloppuun… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.