Hae
Emmi Anniina

Sinä supermarketseikkailija! Tämä kirja on juuri sinulle! (KIRJA-ARVONTA!)

susu

Kirja saatu pressinäytteenä

Joko moni teistä on kotiuttanut tämän kirjakaupan uuden helmen: Olli Postin Supermarket Survival, Rakkaudesta ruokaan ja hyvinvointiin -kirjan? Olli lähetti arvostelukappaleet kirjasta meille, joten pääsin hotkaisemaan kirjan heti sen meille saapuessa, ja onneksi hotkaisinkin, sillä nyt pääsen sitä teille hehkuttamaan! Tämä kirja jos mikä on hehkuttamisen arvoinen!

Joillekin Olli Postin nimi on tuttu, mutta jos ei ole, niin siitä ei ole haittaa – rakastut varmasti tähän kirjaan siitä huolimatta! Olli Posti on terveys-, hyvinvointi ja -biohakkeripiireistä tuttu – hän on jo vuosia tehnyt ruohonjuuritason työtä sinnikkäästi sen eteen, että suomalaiset alkaisivat syömään terveellisemmin ja herkullisemmin. Niin, luit oikein: terveellinen ja herkullinen ruoka eivät missään nimessä sulje toisiaan pois! Ja tämä onkin yksi kantava ajatus Supermarket Survival -kirjassa.

Kenelle Supermarket Survival -kirja sopii?

Supermarket Survival eli lempinimeltään SuSu -kirja sopii ihan jokaiselle, joka hankkii ruokaa jostakin itselleen, perheelleen tai työkseen! Kirjassa Olli kertoo, mikä on hänen tarinansa (hän on mm. parantanut ruokavaliolla MS-tautinsa!) ja miten hän on etsinyt vuosikausia tietoa ravitsemuksesta. Ollia kutsutaan ainakin tietyissä piireissä ravintoguruksi, ja valtavasti tietoa hänellä onkin laajasti eri ravintoasioihin liittyen! Nyt Ollin tieto on nyt kiteytetty ja helposti saatavilla tässä kirjassa.

Jokaisen ihmisen olisi hyvä miettiä, että miksi syö sitä, mitä syö. Jokaisen ihmisen kannattaisi miettiä ruuan alkuperää, ruuan vaikutuksia kehoon ja mieleen ja myös oppia kuuntelemaan kehon ja mielen viestejä, mitä tulee ruokailuun ja mielitekoihin. Olli opastaa tässä prosessissa, olet siis tuettu! 🙂 Kirjassa on kätevästi jaoteltuna eri osiot: voit valita lukevasi vain esimerkiksi lihasta, maidosta tai mausteista. Tai sitten voit ahmaista minun tapaani koko kirjan hetkessä kannesta kanteen!

Miksi tämä kirja kolahti minulle?

Miksi minä tykkäsin kovasti tästä kirjasta? Kirja on ensinnäkin herkullisen näköinen, visuaalisesti nätti! Kirja on samaan aikaan helppo lukea, mutta todella informatiivinen. Kirja on selkeä ja jopa käytännöllinen: sivujen reunassa on tilaa omille muistiinpanoille ja kirja on juuri käteen sopivan kokoinen. Kirja on kattava teos ja ehdottomasti plussaa siitä, että eri tuotemerkit on kirjoitettu rehellisesti kirjaan, niin positiivisessa kuin negatiivisessakin valossa. Luulen, että moni lukija saa huikeita vinkkejä hyviin tuotemerkkeihin!

Itselle kirjan asiasisältö oli jotakuinkin tuttu ja olin jo samat asiat opiskellut ennen kirjan lukua muualta. Ollin kirjassa esitetyistä tuotesuosituksista voinen karkeasti arvioida, että 98% oli jo meidän perheen käytössä. Tykkäsin kuitenkin lukea kirjaa, sillä se kokosi kaiken tiedon niin kivasti yhteen, että itsellenikin piirtyi mieleeni hyvä punainen lanka syömisestämme – ja varmistui se asia, että hyvin oikeilla jäljillä olemme! Ja kyllä, myös muutaman uuden kiva nippelitiedon kirjasta mieleeni painoin 🙂 Niitä jaan varmasti instassani jossakin vaiheessa!

susu

Ollin periaatteet syömisestä, ruuasta ja ravinnosta ovat aina kolahtaneet minulle ja itse asiassa olen monesti blogiinkin kirjoittanut näistä samoista aiheista. Minä en ole ikinä laihduttanut, meillä herkutellaan ihan joka päivä (ja jos vaan mahdollista, niin ihan joka aterialla), meillä mietitään sitä, mitä tekee mieli (ei sitä, mitä ”pitäisi” ravintosuositusten mukaan syödä) ja meillä keskitytään hyvinvointiin (ei esimerkiksi ulkoisiin muutoksiin kehossa). En myöskään tahdo mitään raudankovaa itsekuria syömisen suhteen, vaan tahdon iloisesti syödä juuri sitä, mitä tekee mieli ja kuunnella kehon nälkää. Jotakuitenkin Olli puhuu samoista teemoista kirjassa, mutta toki omalla tyylillään ja omin sanankääntein. Olli puhuu esimerkiksi ”rakkausruuasta” – tuon ja monien muidenkin termien kattavat selitykset löydät kirjasta!

Olen siis hyvin onnellinen, kun tällainen mahtava kirja on nyt markkinoilla, jossa ei todellakaan kannusteta dieettaamiseen, tiukkoihin kana-parsakaali-maitorahka-ruokavalioihin ja jossa sanotaan ääneen se, että ruuasta saa nauttia – ihan joka aterialla! Supermarket Survival -kirjan avulla nappaat kaupasta juuri sinulle sopivat ja sinun mielihalujesi mukaiset ruuat, kuitenkin niin, että ne tukevat sinun hyvinvointiasi parhaalla mahdollisella tavalla 🙂 Ja pelätä ei kannata: kirja ei siis ole mikään biohakkereille suunnattu adaptogeenien vertailuteos, vaan siinä mietitään, mikä leipä, jätski ja limppari olisivat ne juuri sinun jutut 😉

Arvonta

Sitten lopuksi teille kiva osuus: sain myös tänne blogin puolelle arvontaan yhden kappaleen kirjaa! Jos siis olet blogini lukija (esimerkiksi blogit.fi kautta tai bloglovinin kautta, joihin muuten vasta päivitin tämän uuden osoitteen), niin heitäppä kommentti alas kertoen, mitä kautta blogiani seuraat ja kerro, mitä mieltä sinä olet: voiko terveellisellä ruualla herkutella? 🙂 Arvonta on käynnissä 25.2.2019 klo 21 asti. Ilmoitan voittajan kommenttiin ja olen häneen yhteydessä. Kirja lähtetetään postitse. Onnea arvontaan!

susu

// Emmi

seuraa myös: IG @skribentti / FB ReadySteadyFlow

Follow my blog with Bloglovin

30 kommenttia

 1. Heidi kirjoitti:

  Vaikuttajamedian kautta ja todellakin voi!

 2. Myy kirjoitti:

  Vaikuttajamedian kautta ja opettelen, että voi.

 3. klaara kirjoitti:

  Blogit.fi:n kautta seuraan. Kuulostaapa tosi upealta kirjalta. En ole tästä kirjasta aiemmin saanut tietääkään. Mukavaa ystävänpäivää!

 4. Elise H. kirjoitti:

  Seuraan Blogit.fi kautta, ja olen sitä mieltä, että terveellisellä ruoalla voi herkutella, mutta ehkä silloin kokkaaminen vaatii jonkin verran enemmän taitoa, itselläni ainakin olisi tuossa paljon parantamisen varaa. Makuaistiakin ehkä joutuu hieman opettamaan pois siitä sokerin makeudesta. Kovasti kiinnostaisi tuo kirja! 🙂

 5. Milla kirjoitti:

  Bloggerin kautta seuraan ja todellakin voi!

 6. niko nieminen kirjoitti:

  Olli on tehnyt hyvää duunia. Mutta nyt pitää huomauttaa sellainen seikka että Olli saa Puhdistamolta merkittävän summan kuukausittain mainostaakseen tuotteitaan.

  • emmi kirjoitti:

   Luin koko kirjan kannesta kanteen, eikä sieltä pompannut Puhdistamo millään tavalla erityisesti ohi muiden tuotteiden, joista Olli tarkoilla nimillä puhuu positiiviseen sävyyn. Eli siellä on paaaaaaljon muitakin suosituksia kuin vain Puhdistamon tuotteet. Eli sinällään kirjaa voi ihan hyvillä mielin lukea, jos pelkää ”piilomainontaa”.

 7. Tuomas P. kirjoitti:

  Olli on ehdottpmasti yksi tärkeimmistä 2018-2019 terveyden ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin bloggaajista ja itse hyvä esimerkki siitä, miten pitkälle sitkeys, uteliaisuus ja periksiantamattomuus kantaa.

 8. Heli kirjoitti:

  En ole ennen seurannut blogia. Ollin juttuja kylläkin. Terveellisellä ruualla voi herkutella – vaikka joka päivä.

 9. Arja-Liisa Koivisto kirjoitti:

  Blogin kautta. Ehdottomast terveellisesti voi syödä herkullisia ja maukkaita aterioita ja herkkuja ?

 10. Ansku kirjoitti:

  Vaikuttajamediassa seuraan ja kyllä, terveellisellä ruualla voi todellakin herkutella!

 11. Satu kirjoitti:

  En ole aiemmin seurannut blogia. Terveellisestä ruoasta voi todellakin nauttia jos osaa tehdä sen oikein! Harmillisen usein sitä menee helpomman eli tutun kautta koska kiire!

 12. Päivi L kirjoitti:

  Minä herkuttelen päivittäin puhtaalla, luomupainotteisella, ravitsevalla ruualla! <3 Se on itsensä arvostamista, rakastamista ja samalla itsestä huolta pitämistä niin henkisesti kuin fyysisestikin! <3

 13. Ansku kirjoitti:

  Seuraan blogiasi Vaikuttajamedian kautta. Terveellisella ruoalla voi hyvinkin herkutella! Kun pääpaino pysyy terveellisissä raaka-aineissa ym. ei silloin tällöin se epäterveellinenkaan haittaa

 14. Eve_ kirjoitti:

  Blogit.fin kautta seuraan! Ja terveellisellä ruoalla voi todellakin herkutella!

 15. Salena kirjoitti:

  Vaikuttajamedian kautta seuraan. Todellakin voi herkutella terveellisellä ruualla!Olisipa ihanaa jos voittaisin! 🙂

 16. Johanna H kirjoitti:

  Vaikuttajamedian kautta minäkin. Ja terveellisellä ruoalla suorastaan pitää herkutella! Eipä sitä muuten kauaa jaksaisi syödä…<3.

 17. Sarianna kirjoitti:

  Blogit.fi kautta ja todellaki voi terveelliselläki herkutella!

 18. Ritva Jänkälä kirjoitti:

  Hei! Vaikuttaja median kautta. Terveellisen ja luonnonmukaisen ruoan kanssa voi herkutella ❣ Kun lisää hieman kekselijäisyyttä, hauskuutta ja onnellisuutta ruoanlaitossa ja nauttii syömästään, voi kehokin paremmin.

 19. Sone kirjoitti:

  En ole ennen seurannut, Ollin kirja houkuttelee

 20. Petri kirjoitti:

  Blogin kautta. Ehdottomast terveellisesti

 21. Marika kirjoitti:

  Vaikuttajamedian kautta seurailen. Terveellisellä ruualla voi todellakin herkutella vaikken kiellä sitäkään etteikö epäterveellisetkin herkut välillä uppoaisi.

 22. Anastasia kirjoitti:

  Vaikuttajamedian kautta seuraan. Kirja kiinnostaisi.

 23. MarjaKoo kirjoitti:

  Blogit. fi:n kautta seuraan. Toki terveellisellä voi herkutella, mutta ehkä itsellä yhä rasitteena vanhat hieman epäterveellisemmät tavat. Terveelliseen pitää itse jaksaa panostaa enemmän.

 24. Halejo kirjoitti:

  Nyt ainakin yritin ruveta seuraamaan blogiasi Blogit.fin kautta (jos osasin). 🙂 Ruokavalion parantaminen ja ruokavaliolla parantuminen kiinnostaa itseänikin, sillä kärsin monenlaisista ongelmista… mm. maha- ja iho-oireista, mielialaongelmista, autoimmuunisairauksista yms. Innolla siis mukaan hyödylliseltä vaikuttavan kirjan arvontaan!

 25. Fredrika Ilvonen kirjoitti:

  Kehoa ja mieltä rakentava ruokavalio kiinnostaa ja pyrin oppimaan aiheesta lisää. Kirja kiinnostaa oivana lisäsineistona terveellisen elämäntavan rakentamisessa.

 26. Emmi kirjoitti:

  Löysin vasta blogiisi blogit.fi kautta. Ja terveellisellä ruualla voi ehdottomasti herkutella, ja välillä myös sillä epäterveellisellä. 🙂

 27. Hanna Kooooo kirjoitti:

  Ilman muuta voi! Seuraan blogit. fi kautta. 🙂

 28. Eve Koivula kirjoitti:

  Etsin googlesta tietoa OP:n uudesta kirjasta ja päädyin tänne. Osallistunpa siis arvontaan, sillä olisi mielenkiintoista lukaista se!
  Olen sinun ja hänen kanssaan ehdottoman samaa mieltä siitä, että ruuasta pitää voida nauttia ihan joka päivä. Olen taistellut kaikenlaisten rajoitteiden kanssa melkein koko ikäni, mutta onnistunut siinä yleensä aika hyvin. Jopa nyt kun on *pakko* saada muutama kilo painoa pois 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.