Hae
Emmi Anniina

Välipäivien riehumisen voi hoitaa Suomen suurimmassa sisähuvipuistossa – linkki lippupaketin arvontaan!

*käynti Suomen suurimmassa sisähuvipuistossa saatu blogin kautta Messukeskukselta

Kävimme eilen pressipäivänä Messukeskuksessa katsastamassa taas tämänvuotinen Suomen suurin sisähuvipuisto! Tuo välipäivien huvittelupaikka aukeaa 26.12.2018 ja laittaa ovensa kiinni vasta 6.1.2019. Tämä huvipuisto on tarkoitettu koko perheen huvittelu- ja riehumispaikaksi. Huvipuiston eri alueet ovat SporttiAlue, PeliAlue, PomppulinnaTaivas sekä TaaperoAlue.

sisähuvipuisto

sisähuvipuisto

sisähuvipuisto

Omaehtoisen touhuamisen lisäksi alueella järjestetään paljon ohjelmaa. Eilen pressipäivässä oli käymässä sometähti Tuure Boelius. Yleisöaikana tapahtumassa on vaikka mitä kaikkea kivaa! Messukeskuksen sivuilla kerrotaan ohjelmista näin:

Keppihevosharrastajille on oma kepparirata, jossa voi laukata joko omalla tai lainahevosella. Kisaamaan pääsee lauantaina 5. tammikuuta. Lähes päivittäin kävijöitä leikittää myös Perinneleikit ry. Uutta on myös Tankotanssimetsä. Uudenvuoden aattona, 31.12. kävijöitä leikittää ja laulattaa elävä nukke, Maddaleena. Tammikuun puolella opetellaan vannetanssia ja poi-tekniikkaa Belenos Studion johdolla ja testataan ketteryyttä Norlandia Minimarathonissa. Muutamana päivänä toimintaa tarjoaa Suomalainen voimisteluseura ja 26.–28.12. paikan päällä on myös kasvomaalausta. Pilates Ateljee tutustuttaa uusiin lajeihin, opettaa tanssia sekä tarjoaa lisämaksusta hierontaa 26.-27.12. Sisähuvipuistossa voit myös juhlia synttäreitä! Synttäripaketteja voi tilata niin lapsille kuin lapsenmielisille aikuisseurueillekin tästä. Huvipuisto on auki klo 10-18, mutta perjantaisin klo 10-20.

sisähuvipuisto

sisähuvipuisto

sisähuvipuisto

Me olimme kummipoikamme (12v) ja kahden isoimman oman pojan (8v ja 5v) kanssa paikalla kolme tuntia, ja täytyy kyllä sanoa, että aika ei riittänyt kunnolla kaikkialla touhuamiseen. Tämän postauksen kuvat ovat eilen otettuja.

Minun instatililläni (@skribentti) voit osallistua vielä 25.12.2018 klo 12 asti lippupaketin (4kpl lippuja) arvontaan. Muuten hinnastoa voit tutkailla täältä. Lisäplussa tapahtumalle siitä, että pysäköinti tapahtuman aikana on maksutonta!

// Emmi

sisähuvipuisto

sisähuvipuisto

sisähuvipuisto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *