Hae
Emmi Anniina

Mitä mieltä minä olen muista Vaikuttajamedian bloggaajista?

city survivors

Neljä kuukautta Vaikuttajamedialla takana kirjoittamista, ja voi miten olenkaan tykännyt! Onneksi tartuin tilaisuuteen hypätä mukaan tähän remmiin alkutalvesta, meinaan tämä on tuntunut oikealta paikalta minulle 🙂 Minulta kysellään paljon Vaikuttamedialla olosta. Ajattelin tässä kirjoituksessa kertoilla, mitä mieltä minä olen Vaikuttajamedian muista bloggaajista. Minä olin ensimmäisten bloggaajien joukossa tuolloin joulukuussa, kun Vaikuttajamedialle tulin. Nyt meitä on jo enemmän – hienoja bloggaajia on tullut joukkoomme! Tässä postauksessa ”esittelen” itselleni tuttuja bloggaajia ja kerron teille heistä omasta näkökulmastani. Niitä Vaikuttajamedia bloggaajia, joita tässä en esille nosta, niin en joko tunne ollenkaan tai heidän blogeihin en ole kerinnyt tutustumaan. Mutta kun Johannan ja Even kriteereineen tietää, niin jokainen Vaikuttajamedian blogi on varmasti tutustumisen arvoinen 🙂 Nämä blogit tässä alla ovat ihan summittaisessa järjestyksessä, mutta postauksen kuvituksessa esiinnymme me Jennin kanssa. Jennin esittelen ensimmäisenä.

Vaikuttajamedian bloggaajia

My project is me

Ensikohtaaminen Jennin kanssa meillä oli mikki-minni-puvuissa Vaikuttajien City Survivorsissa. Ja wau miten hauskaa meillä olikaan Jennin kanssa! Ihan kymppiplussan sokkotreffit! Jenni oli ihanan uskalias, kun hän ehdotti minua parikseen, vaikka ei oltu edes ikinä nähty ennen – ja onneksi ehdottikin. Jennin kanssa juttu luisti ja tulee varmasti luistamaan jatkossakin: meillä on Jennin kanssa paljon yhteistä kolmen lapsen lisäksi 😉 Jennin blogi on arjenmakuinen ja aito – umpirehellinen sanoisinko. Jennin hauska persoona paistaa blogista kivasti läpi.

Mari Valosaari

Mari on tuttu Kaksplussan ajoilta. Ihanan pirteä, iloinen, rempseä ja rehellinen nainen. Tykkään! Blogissa Mari kertoo avoimesti äitiydestään, erostaan ja bisneksistään. Mari on julkisuudesta tuttu, joten Marilla on paljon enemmän mietittävää bloggaamisen suhteen kuin meillä vähemmän tunnetuilla tyypeillä. Hänen kertomuksensa kun saattavat päätyä oman blogin lisäksi iltapäivälehtiin… Marin juttuja on aina kiva kuunnella!

Koivulan Emäntä

Kati on myös tuttu Kaksplussalta. Kati on mahtava keskustelukumppani! Katin kanssa olemme jakaneet monet keskustelut bloggaamisesta, sosiaalialan työstä ja tukiverkon pienuudesta. Kati on monella alalla taitava nainen, silminnähden hyvä äiti ja hänen herkkyytensä on yksi hänen vahtuutensa. Kati kirjoittaa blogissaan pohdintojaan elämästä. Olen törmännyt Katin blogissa juttuihin liittyen ruokaan, sisustukseen, äitiyteen ja moneen muuhunkin asiaan. Monipuolinen bloggaaja!

Mama Lina

Liina on hänkin entinen Kaksplussan bloggaaja. Hänen kanssaan ollaan pidetty yhteyttä nämä vuodet ja rupateltu kaikenlaista. Liina on ihana ihminen! Hän on rohkea ja sanavalmis, ja usein kirjoittaakin blogissaan mielipiteistään. Liinan kanssa on aina kiva ja helppo olla.

city survivors

Julia Erica

Juliaan olen tutustunut Kakplussalla. Julia on tosi taitava valokuvaaja ja instagrammaaja! Julia jakaa blogissaan muun muassa perhearkea ja sisustusta. Julia on välitön, hauska ja rehellinen. Julian blogi on sellainen, että sinne on aina kiva mennä.

Yhtä kuin

Janette on hänkin hypännyt Vaikuttajamedian remmiin Kaksplussalta. Janetella on huumorintajua, ja se näkyy hänen teksteissään 🙂 Janette on tosi mukava ihminen. Hänen tekstinsä ovat aitoja ja arjenmakuisia.

Palasia Arjestani

Jonna, oi Jonna! Jonnan blogia olen lueskellut jo monta vuotta, ja kun tapasin Jonnan ekan kerran kuukausi sitten, niin se oli menoa, haha. Yhden tilaisuuden jälkeen käytiin yhdessä hamppareilla ja tultiin heti tosi hyvin juttuun. Jutut Jonnan kanssa jatkuvat varmasti jatkossakin 🙂 Jonnan blogi on ehdottoman jonnamainen eli Jonna kertoo juuri siitä arjesta, jota hän elää. Tarinankerronta on vaivatonta ja lukija viihtyy takuuvarmasti mukana, oli Jonnan aihe mikä tahansa. Jonnan kanssa jaamme rakkauden mm. ruokaan ja ekologisuuteen. Jonna ottaa tosi hyvin teksteissään huomioon lukijoiden toiveet ja päivittää blogia ahkerasti  🙂

Katri Gruner

Katrin entinen blogi oli minulle jo tuttu ja tykkäsin siitä. Tämä uusi Katrin omaa nimeä kantava blogi on kuitenkin lempparimpi, sillä Katri käsittelee tosi mielenkiintoisia aiheita blogissaan nykyään. Katri on tuore yrittäjä, ja hänen taivaltaan on mielenkiintoista seurata (Go Katri!). Unelmointi, tavoitteiden asettaminen ja niiden saavuttaminen sekä muutkin ”mielensisäiset” jutut ovat ehdottomasti parasta Katrin blogissa nykyään mielestäni! Ihailen Katrissa sitä, että hän näyttää AINA ihan mielettömän upealta, myös livenä. Katri on myös todella huumorintajuinen, hauska ja ystävällinen.

city survivors

Johanonfitness

Johannan blogiin tutustuin vasta viime vuonna paremmin, ja huomasin heti, että tämä nainen osaa hommansa 😉 Blogi päivittyy kivan usein, sisältää tosi monipuolisesti juttuja ja blogia on miellyttävä lukea. Johanna on raudanluja ammattilainen. Hän on helposti lähestyttävä ja hän on aina auttavainen. Johanna osaa luoda välittömän ilmapiirin sinne, missä hän onkaan.

Queen of Eve

Eveliinan blogi oli mulle melko uusi tuttavuus, kun tulin Vaikuttajamedialle. Eveliinan blogissa kiehtoo se, että hän on hyvin erilaisessa elämäntilanteessa kuin minä. Siitä huolimatta Eveliinan blogi on myös minulle kiinnostava, mikä kertoo bloggaajan ammattitaidosta jotakin 🙂 Eveliina on myös ihanan auttavainen ja ystävällinen, tosi mukavan oloinen ihminen.

Tyttö sinä olet vahva

Minnaan olen törmännyt useasti jo ennen Vaikuttajamedialle siirtymistä monissa eri pr-tilaisuuksissa. Minna on tosi iloinen ja puhelias – ja tosi hyvä poseeraamaan kuvissa, hih (aina katson kateellisena vieressä). Minnan blogi on tosi mielenkiintoinen; se käsittelee kaikkea urheilusta ja lifestylestä henkisempiin asioihin ja opiskelupohdintoihin.

Ninnin energianurkkaus

Ninnin kohtasin ensimmäisen kerran vasta pari viikkoa sitten Vaikuttamedian bloggaajapäivässä. Tuon päivän jälkeen suuntasimme yhdessä Go Expo -messuille ja kerkisimme jonkin verran tutustua. Ninnin blogiin tulen perehtymään myös pian enemmän. Muutamia tekstejä olenkin jo lukenut, ja voin taata, että tästä blogista saa nimensä mukaisesti energiaa! Ninni on urheiluhullu ja jos kaipaa tuuppausta urheilun suuntaan, niin kannattaa klikkailla Ninnin blogiin. Toisaalta taas, Ninnin blogista saa kivaa vertaistukea ihan siihen perusarkeen – että miten se urheilu sujahtaa monilapsisen äidin elämään ja miten eri vaikeuksia voi voittaa.

Aino Mäkelä

Jos saisin jonkun bloggaajan ruuat, niin ottaisin Ainon ruuat 😉 Meillä tuntuu olevan Ainon kanssa aika sama ruokamaku ainakin blogien perusteella, haha. Ainon tekstejä on tosi kiva lukea, sillä jaamme Ainon kanssa samantyyliset kiinnostuksen kohteet: kaikki, mikä liittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Meitä yhdistää Ainon kanssa uteliaisuus yli länsimaisen lääketieteen ja ollaankin avoimia esimerkiksi funktionaaliselle lääketieteelle ja itämaiselle lääketieteelle. Aino välittää ympärilleen iloa ja hyvää fiilistä, myös livenä.

Too big to be me

Anna muuttaa Vaikuttajamedialle vasta huhtikuussa, mutta otin hänet tähän listaan, sillä asia on julkista ja halusin kertoa Annasta hieman. Annan blogi on ollut minulle tärkeä silloin, kun itse aloittelin myös bloggausta ja kun blogeja oli hurjasti vähemmän kuin nykyään. Annalla on erityislapsia, ja niin on ollut meilläkin, toki eri tavalla. Molemmat ovat kuitenkin joutuneet taistelemaan lastensa oikeuksien puolesta, olemaan oikeita leijonaemoja! Molemmat meistä tietävät, mitä arjen vaikeudet lasten kanssa ovat… Anna osaa kirjoittaa kivaa yhdistelmää syvää ja pinnallista. Anna on lempeä, ystävällinen ja iloinen. Olen tavannut Annan vain kerran, mutta on ilo tutustua Annaan paremmin, kun hän muuttaa Vaikuttajamedialle.

city survivors

Nina ja Minit

Jos kaipaat vertaistukea arjen nukuttamishetkiin, vinkkejä kultuuririentoihin tai pohdintaa kotiäitiydestä, niin klikkaa Ninan blogiin! Ninalla on vaivaton tapa kirjoittaa, kuvat ovat kivoja ja tunnelma blogissa mukava. Suosittelen 🙂 Nina olen tavannut muutaman kerran – ja hän on valloittava persoona.

Fundamental

Tämä Lindan ja Inkerin blogi on aika uusi, ja minullekin siis ihan uusi tuttavuus. Tapasin Lindan ensimmäistä kertaa pari viikkoa sitten. Voisin kuvitella, että tästä voisi tulla yksi lemppariblogeistani, ihan vain sen takia, että tässä käsitellään psykologiaa ja joogaa – asioita, joita minäkin rakastan! Harmi, että meillä ei Lindan kanssa ollut enempää aikaa tutustua bloggaajapäivässä, mutta voisin kuvitella, että tulisimme juttuun oikein hyvin, varsinkin jos olisimme voineet jatkaa juttua psykologiasta 🙂

Juoksujalkaa

Laura on todellinen energiapakkaus, inspiroiva äiti ja juoksija, livenä säteilevä nainen! Blogissa kannattaa visiteerata, jos juoksu on sinun juttusi tai haluaisit, että juoksu olisi sinun juttusi. Täältä blogista meinaan saa siihen asiantuntemusta sekä vertaistukea. Ja onnea Lauralle ihanasta vauvauutisesta!

Stuff About

Tarun blogi on suunnattu niille, joita kiinnostavat alanvaihto, bisneskysymykset ja ylipäätään kaikki, mikä liittyy työelämään. Taru pitää myös podcastia samoista aiheista. Taru on nykyään kollegani, molemmat teemme sisällöntuotantoa yrityksille ja jaamme prokkiksia keskenämme. Taru on auttavainen, iloinen ja aikaansaava nainen. 🙂

city survivors

No niin, sellaista! Mitäs piditte tällaisesta erlaisesta tekstistä? Minun mielestä tätä oli superhauska kirjoittaa! Kuvaukset bloggaajista ja heidän blogeistaan perustuvat siis täysin minun omiin käsityksiini. Toiset näistä bloggaajista ovat ystäviäni, toisia olen tavannut vain kerran ja osan kanssa ollaan tutustumismatkalla ystäviksi. Kuvauksiin olisi voinut lisätä vielä kaikenlaista, mutta pyrin pitämään ne suht lyhyinä. Mutta tällaista porukkaa meillä täällä Vaikuttajamedialla muun muassa on. Aika ihania ihmisiä, eikö!

Kuvat: Johanna Varis / Vaikuttajatapahtumat (muokkaus: minä)

// Emmi

10 kommenttia

  1. myprojectisme kirjoitti:

    Olipa kiva postaus!! On ollut kyllä yhtälailla ilo ja onni tutustua myös sinuun ja toivon että tässä blogitaipaleen varrella päästään tutustumaan vielä enemmän <3

    Itse vastaavasti kirjoittaisin että Emmi on supermukava, hauska ja idearikas tyyppi sekä vaikuttaa eräänlaiselta arjen supersankarilta. En usko että Emmillä menisi sormi suuhun tiukimmassakaan tilanteessa ja ainakin meidön City Survivors-seikkailussa hän oli selvästi joukkueen aivot 😉

  2. Jane / Yhtä kuin kirjoitti:

    Olipas kiva lukea esittelyt ajan kanssa! Ja tietysti myös kiitokset sinulle kivasti esittelystäni 🙂 Onpas meitä monta tullut tänne Kaksarilta.. 😀

    • emmi kirjoitti:

      Niinpä, ties mikä syy siinä, että Kaksarilta on tapahtunut bloggaajien valuminen tänne päin… Heh. Kiva, että tulit joukkoomme, Jane!

  3. Laura/ Juoksujalkaa kirjoitti:

    Oi ihana postaus ja ihana maininta, kiitos! <3 Meillä on kyllä mahtava porukka kasassa 🙂 Oli tosi kiva nähdä silloin tiimipäivässä ja toivottavasti yhteisiä juttuja tulee jatkossa enemmänkin!

    • emmi kirjoitti:

      On kyllä mainio porukka! Tulee niitä tilaisuuksia, ihan varmasti 🙂

  4. Ninuski kirjoitti:

    Oi mä lukijana tykkäsin tästä kivasti. Voisitko tehdä postauksen lemppariblogeistasi tämän portaalin ulkopuolelta? ?

  5. Hanna / Yli pyykkivuorten kirjoitti:

    Olipa kiva postaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *