Hae
Emmi Anniina

Ruokapäiväkirja: reilun viikon lounaat

Olisiko ruokapostauksen aika? Vaikka ruoka on monta kertaa päivässä mielessä ja käsissä ja suussa, tulee minun tosi harvoin tehtyä ruokapäiväkirjapostauksia (viimeksi heinäkuussa!). Itse kuitenkin insporoidun usein muiden ruokapostauksista ja instakuvista. Pitäisi ehkä jaksaa kaivaa kamera useammin esille… Jotenkin sinne instagramiin vaan on paljon helpompi jakaa näitä(kin) kuvia. No, tällä kertaa täällä on vuorossa reilun viikon lounaat.

Avocado-rucolasalaatti. Tähän oheen piti syödä vielä jotakin, mutta ”jotenkin” (lapset) se jäi.
Palsternakka-jauhelihapaistos
  
Pähkinä-siemen-salaatti
Riistawokki
Lantturanskiskiksia ja avocadoa. Lapset söivät lounaaksi tarkoitetun ruuan kokonaan pois, joten minä tyydyin näihin.
Jauheliha-porkkanapata
Munakokkeli sienillä, lehtikaalilla ja fenkolilla
Täytetty kana vihannespedillä
Tämä on hyvinkin normaali lounasviikko. Puolet lounaista vegeä, puolet muuta. Kaikki kala-ateriat taisivat osua päivälliselle. 
Makoisaa viikon jatkoa jokaiselle!

6 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Ai nam! <3 Maistuis kyllä ihan jokainen noista annoksista!

  Meillä oli uutenavuotena hirveä ja vitsit että muistin taas miten hyvää riista on! <3 Maistaa kyllä että ne eläimet on saaneet stressittöminä jolkotella pitkin metsiä – uskon nimittäin vakaasti että vaikuttaa vain positiivisesti lihankin laatuun kun ei ole joutuneet ahtaissa häkeissä kärsimään ja stressaamaan 🙂

  • Emmi kirjoitti:

   Aika ruokasamiksia taidetaan olla <3

   Minä uskon ihan samaan – ja juuri sen takia kaikki liha, mitä me itse kotiin ostamme on luomua ja mahdollisimman vapaata (vapaan kanan munia, niittylihaa ja riistaa). Toki muiden tarjotessa emme kieltäydy muustakaan lihasta.

 2. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  OI MITÄ IHANIA RUOKIA! NAM!

 3. Tiina FitFatMama kirjoitti:

  Ooo kuola valuu 😀 ihania ruokia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.