Hae
Emmi Anniina

10 ständiä, joille minä kipitän I Love Me -messuilla + lippuarvonta!

i love me

*bloggaajapassi ja arvottavat liput saatu Messukeskukselta

Ihanat I Love Me -messut (18.-20.10) lähestyvät, enää vajaa pari viikkoa, kun Messukeskuksesta tulee hyvinvoinnin keidas 🙂 Oletko tulossa messuille? Jos olet, niin lukaisepa läpi tämä postaus – jospa tästä tarttuisi vinkki tai muutama sellaisista ständeistä, joita ei kannata ohittaa, ainakaan minun mielestäni! Ja kerro ihmeessä minulle kommenteissa, mitkä ovat juuri sinun must-ständejä ja osallistu näin lippuarvontaan! Minä seikkailen messuilla bloggaajapassilla, joten saa tulla juttelemaan, jos hyvinvointikansan joukosta minut bongaatte 🙂

Hyvinvointia, ruokaa, treeniä…

Foodin

Aloitetaan tästä ilmiselvimmästä! Foodinin ständi on messuilla upea: se sisältää mahtavia tarjouksia ja kahvilan, josta voi ostaa herkkuja ja ainakin aikaisempina vuosina herkut sai syödä säkkituoleissa ja muissa rennoissa kahvilaympäristöissä. Me käymme takuuvarmasti herkuttelemassa tällä ständillä!

Evoke

Pari vuotta sitten sain Evokelta kaikenlaista ihanaa maisteltavaa kotiimme messuilta – ja ihastuimme moneen tuotteeseen! YourHumble -smoothieita olemme juoneet monen monta kertaa maisteluiden jälkeenkin – niitä on kivasti jo monessa paikassa, esimerkiksi monissa HopLopeissakin myynnissä! Ginger Peoplen inkiväärituotteet ovat mahtavia – niiden kätevyys on tehty niin hyväksi, että on helppo lisäillä tervettä tujuutta kaikenlaisiin ruokiin ja nappaista välipalaksi!

Biomed

Me olemme turvautuneet Biomedin tuotteisiin jo monia vuosia – ja välillä olemme saaneet myös blogin kautta tuotteita testiin.  Biomedin tyypit ständillä ovat aina tosi mukavia ja tosi asiantuntevia. Tällä ständillä kannattaa ehdottomasti vierailla, mekin teemme niin!

Viisas Elämä

Meidän perheessä kaikki rakastavat lukemista. Me aikuiset olemme lukeneet monia Viisas Elämä -kustantamon kirjoja – ja voisi sanoa, että rakastaneet niitä kaikkia! Jos hyvinvointikirjallisuus yhtään kiinnostaa, niin kannattaa käydä Viisas Elämä -kustantamon ständillä!

Salli

Miehen työpaikka, niin tottakai siellä käydään moikkaamassa tuttuja. Toki jos istumisergonomia yhtään kiinnostaa, niin suosittelen muillekin visiittiä – siellä on asiantuntevat tyypit kertomassa istumisesta jänniä juttuja 😉

Ruohonjuuri

Jos kaupungissa on Ruohonjuuri, niin kaupungilla on jo hyvät eväät 🙂 Ruohonjuuri on ihana kauppa, jossa vierailen yleensä eväitä ostamassa, olin sitten missä tahansa kaupungissa, missä se sijaitsee. Siksi käyn toki näillä messuillakin katsastamassa heidän messutarjonnan.

TFW

Training for Warriors. Mielenkiintoinen sali ja treenikonsepti – jos siis asuisin tällaisen salin lähellä, niin voisipa olla, että olisin jäsen 🙂 Olen kuullut niiiiin paljon hyvää tästä salista! Olen myös tavannut TFW-valmentaja Johannes ”Hatsolo” Hattusen, ja täytyy sanoa, että niin mahtava energia hänestä huokuu, että en yhtään ihmettele, miksi hänen valmennuksiaan kehutaan 🙂

Jungle Juice Bar

Jos et saa messujen naposteltavista tarpeeksi mahan täytettä, niin yksi oikein hyvä vaihtoehto on käydä nappaamassa Jungle Juice Barista herkullinen smoothie mukaan! Minä olen tykästynyt Junglen helppouteen, maukkauteen ja myös ekologisuuteen (he ovat panostaneet kierrätykseen, maatuvien materiaalien käyttöön ja myös kestosmoothiepurnukoihin!). Minun lemppareita ovat ihan ehdottomasti Junglen vihersmoothiet!

Tiedon portaat

Tässä on ständi, jonka luona kannattaa käydä juttelemassa maadoittumisesta. Ständin pitäjät tietävät hurjasti tästä asiasta ja osaavat kertoa hyviä vinkkejä jokaiseen elämäntyyliin. Maadoittuminen on asia, josta jokaisen olisi syytä olla kiinnostunut. Me olemme saaneet apuja maadoittumisesta, kiitos Tiedon portaat -tyyppien ja tuotteiden!

Wilfa

Monitoimikoneemme olisi päivitystä vailla, ja tässä olisikin yksi hyvä vaihtoehto… Käymme ehkä katsastamassa, onko Wilfalla jotakin tosi hyviä messutarjouksia esillä.

lippuArvonta lukijoille

Olisin keksinyt aika monta muutakin mielenkiintoista ständiä, mutta rajasin tämän nyt kymmeneen ensimmäiseksi mieleen tulevaan. Minun instassani (@skribentti) on kaksi I Love Me -messujen lippua arvottavana, joten käy osallistumassa, jos haluat tuplata voittosi, sillä yksi lippu arvotaan myös tämän postauksen kommentoijien kesken!

Nyt on teidän vuoronne siis kertoa, että missä ständillä ainakin te vierailette näillä messuilla? Samoja vai eri ständejä kuin minun listaukseni? Arvonta loppuu 17.10.2019 klo 12. Ilmoitan voittajan kommentissa sekä laitan sähköpostia (jätä siis toimiva sähkäposti osoite, kun kommentoit!). Onnea arvontaan! 🙂

// Emmi

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA: IG: @skribentti / FB: @readysteadyflowblog

45 kommenttia

 1. Minna kirjoitti:

  Foodinilla ehdottomasti 🙂 Mukana arvonnassa!

 2. Enni kirjoitti:

  Training for Warriors on kiinnostanut jo pitkään. Arvonnassa mukana!

 3. Ruskarouva kirjoitti:

  Foodinilla ainakin 🙂

 4. Heidi kirjoitti:

  Foodin ehdoton suosikki!

 5. Jenni kirjoitti:

  Perinteisesti suosikki on myös Foodin ?

 6. jasmine kirjoitti:

  red suklaa

 7. Tiia kirjoitti:

  TFW kiinnostaa kovasti, sillä meidän kodin vieressä on kyseinen sali. Messuilta voisi saada potkua mennä tutustumaan. ??

 8. Bea kirjoitti:

  Ainakin niillä ständeillä, mistä saa maistiaisia ja voi osallistua arvontoihin! ?

 9. Annu kirjoitti:

  Ruohonjuuri

 10. Mirkula kirjoitti:

  Biomed ja Freetox nyt ainakin. MUTTA meinaan sitkeästi kiertää kaikki osastot, saa nähdä onnistunko… Innolla odotan, kun viime vuoden tapahtuma jäi väliin.

 11. Minna kirjoitti:

  Foodinilla

 12. Jossu kirjoitti:

  Ehdottomasti aion myös käydä Foodinilla! ?

 13. Minna kirjoitti:

  Foodin on oma suosikki 🙂

 14. Susanna H kirjoitti:

  Gymnation, ihan huippulaadukkaat treenivaatteet!

 15. Johanna kirjoitti:

  Foodinin ja Puhdistamon ainakin. Ja varmaan tulee haettua Jungle juice barista smoothie. Niin ja Laveralla aina huikeet tarjoukset! Aaaaa niiiiiin ihana päästä messuileen 🙂

 16. Johanna kirjoitti:

  Foodin ja Puhdistamo ehdottomasti. Luonnonkosmetiikka ja ekologiset pientuottajat kiinnostavat myös!

 17. AnniM kirjoitti:

  Ruohonjuuri ja vaatebrändit kuten Kako kiinnostaa!

 18. Anni kirjoitti:

  Foodin, luonnonkosmettiikka ja luennot ihonhoidosta kiinnostaa eniten <3

 19. Iitu kirjoitti:

  Ainakin Ruohonjuuri ja Foodin

 20. Henna kirjoitti:

  Halla x Halla 🙂

 21. Anni kirjoitti:

  I love me -messut ovat yksi vuoden lempitapahtumistani ♥. Foodin, puhdistamo yms ihan vakkaristandejä, ja kaikki paremman ravinnon ständit ?. Voisin viettää messuilla koko viikonlopun ?.

 22. Mira kirjoitti:

  Ehdottomasti Foodinin ja ruohonjuuren pisteillä 🙂

 23. NannaS kirjoitti:

  Ruohonjuuri 🙂

 24. Jenny kirjoitti:

  AYU Organics, Beanit, Frantsila, Jolie ja Jungle juice bar.. Listaa kyllä riittää. Ulkomailla asuessa on ihana tulla aina katsomaan, mitä kaikkea ihanaa Suomesta saa ja tänä vuonna ollaan äidin kanssa tulossa messuille! Arvonnassa mukana! ?

 25. Miia kirjoitti:

  Ekopharma!

 26. AnniM kirjoitti:

  Kotimaiset vaatemerkit ja pienet ruokayrittäjät kiinnostaa!

 27. Eija Saari kirjoitti:

  Ayu organics, Jungle juice bar ja kotimaiset vaatetuottajat ym.monet muut.Tyttären kanssa tulen, joka tulee Hollannista asti messuille 🙂

 28. Aa kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikka ständit käyn ehdottomasti läpi! Myös kaikki terveelliset herkut kiinnostaa aina ??

 29. Nea kirjoitti:

  Foodin ☺️

 30. Annu kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikan ständeillä 🙂

 31. Mira kirjoitti:

  Ainakin Bearel, Foodin ja Puhdistamo 🙂

 32. Sirkkuli kirjoitti:

  Käyn läpi kaikki! 😀

 33. Heli kirjoitti:

  Ruohonjuuri

 34. Kati kirjoitti:

  Ainakin Ruohonjuuri 🙂

 35. Pirjo kirjoitti:

  Käyn kaikissa mihin päivän aikana ehtii

 36. Piia kirjoitti:

  Biomed??

 37. Maria kirjoitti:

  Tfw kiinnostaa, satun asumaan lähellä salia jopa

 38. Sirpa kirjoitti:

  Silmäasema: kehysuutuudet kiinnostaa.

 39. Eeva kirjoitti:

  Ruohonjuuri

 40. Julia kirjoitti:

  Ainakin foodin ja wilfan! ? Myös monissa muissa mihin kerkeää! ?

 41. miisa h kirjoitti:

  foodin ja ruohonjuuri!

 42. Lauruski kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 43. Heidi kirjoitti:

  Foodinin ja Ruohonjuuren osastoilla käyn aivan varmasti, sekä House of Organicin.

 44. Emmi kirjoitti:

  Käydään jokaisella missä keretään, suurin tarkotus on pitää miehen kaa vaan lapsivapaata. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.