Hae
Emmi Anniina

Parin minuutin maidoton, gluteeniton ja sokeriton herkkuvälipala

Ei ole ulkonäöllä nyt kehumista (kiitos pienet keittiöapulaiseni :-)), mutta helppoudella, nopeudella, terveellisyydellä ja herkullisuudella on! 
Minä suosin käytännöllisyytensä vuoksi pikaruokaa aika usein. Ja tämä resepti on pikaruokaa tai oikeastaan pikaherkkua. Tämän osaa tehdä jo meillä reilu kolmivuotiaskin. Ja on yllättävän hyvää, uskokaa pois!
Kesäkurpitsa-viinirypälecocktailtikut 
(makea) kesäkurpitsa
viinirypäleitä
kookosöljyä
vaniljanmakuista riisiproteiinia
Pese kesäkurpitsa ja viinirypäleet. Pilko kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi ja puolita viinirypäleet. Kieritä pilkotut kesäkurpitsat ja viinirypäleet sulatetussa kookosöljyssä ja sen jälkeen riisiprotskussa. (Meillä tämä pyörittelyosuus ei ollut kovin tasaista, mutta hyvää se on epätasaisenakin :-D) Jähmetä pyöritellyt palaset jääkaapissa minuutin ajan. Työnnä palaset cocktailtikkuihin ja nautiskele. Halutessasi voit käyttää myös suklaanmakuista protskua (esimerkiksi tätä), ja tietenkin se voi olla myös muuta kuin riisiprotskua (esimerkiksi tätä).

Yhteistyössä Foodinin kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *