Hae
Emmi Anniina

Lämmin tervehdys Vaikuttajamedia ja lukijat!

Moi kaikki,

Täällä ollaan, uudella sivustolla, mahtavaa! Koska kyseessä on siis ensimmäinen postaus Vaikuttajamedialla, niin lienee paikallaan kertoa Ready Steady Flow -nimisen blogin tausta ja valottaa vähän tämän blogin kirjoittajien henkilöllisyyksiä!

Hei meillä valvottiin

Kaikki alkoi 29.2.2012 vähän ennen puoltayötä. Tiesin, että aika on sopiva. Ensimmäinen postaus kertoo kaiken alusta, kannattaa lukea se täältä: KLIK! Tuolloin en ikimaailmassa olisi kuvitellut kirjoittavani perhelifestyle-ruokablogia! Blogi oli aluksi täysin vertaistuellinen kirjoitelmakenttä refluksi-allergia-astmaperheille. Silloin tekstit olivat täynnä vuodatusta rankasta arjesta (ja blogin nimi Hei meillä valvotaan). Tämän päivän blogiin kun vertaa, niin ero on suuri, tosi suuri! Nykyään kovinkaan tarkkaa kuvailua lapsista en tänne kirjoittele (vaikka arjesta lasten kanssa kirjoitankin) ja arjen kaameus on muuttunut positiiviseksi kannustukseksi. Kehiin on astunut myös vahvasti ruoka, reseptiikka ja terveys. Niihin aiheisiin tuskin oltaisiin koskaan näin syvälle päästykään, ellemme oltaisi koettu lastemme kanssa kaikkia niitä haasteita allergioiden, imetysdieettien ja terveyden kanssa.

Täältä blogista voit siis löytää juttelua perheestä ja perheeseen liittyvästä lifestylestä. Olen kirjoitellut myös paljon matkatyöleskenä olosta ja kasvatuspulmista. Suurena teemana blogissamme ovat ruoka ja reseptiikka: reseptit ovat kaikki gluteenittomia, ja seasta löytyy edelleen myös maidottomia ja paljon muitakin kaikettomia reseptejä (on viljatonta, sokeritonta, pähkinätöntä, soijatonta…). Näiden lisäksi blogissa sivutaan usein terveyttä, niin henkistä kuin fyysistäkin.

Kuka kirjoittaa ja mitä

Meitä tämän blogin kirjoittajia on kaksi. Kun siirryimme Kaksplussalta pois, nappasin mieheni messiin kirjoittamaan, sillä hänellä riittää todella laajasti tietämystä terveydestä, ruuasta ja reseptiikasta!  Saatan välillä puhua ”blogistani”, enkä ”blogistamme”, sillä minä edelleen olen pääkirjoittaja, hoidan somet ja valokuvaukset yms. Mies kirjoittaa säännöllisen epäsäännöllisesti ja on blogimme tekninen osaaja, hih (mutta ei kuitenkaan ”vain” vieraskynä). Lähiaikoina pääsette postauksien muodossa kurkkaamaan, mitä kaikkea me olemme kirjoitelleet; saatte makupaloja menneistä teksteistä. Nimi blogitekstin alla kertoo, kumman käsialaa teksti on. Reseptipostaukset toteutamme yleensä yhdessä, niihin nimiä emme laita.

Kivaa olla Vaikuttajamediassa

Tämä on uusi alku, jännää! Tähän postaukseen (klik!) kirjoitin, mitkä olivat syitä, miksi siirryimme Vaikuttajamediaan. Luulen, että saamme lämpimän vastaanoton Vaikuttajamedian väeltä, niin huippua porukkaa on mukana täällä kirjoittamassa! Muutama minulle livenäkin tuttu ihana ihminen! Ja te lukijat, tervetuloa meidän kanssamme elämää ihmettelemään myös täällä Vaikuttajamediassa! Toivottavasti te kaikki vanhat lukijat olette tänne asti selvinneet ja kaikille uusille: tervetuloa seuraamaan!

Instagramissani @skribentti jaan blogiin liittyviä juttuja, mutta paljon muutakin, hyppää myös siellä seuraajaksi! Juuri nyt sieltä löytyy paljon juttua meidän tämän hetkisestä lomasta Lanzarotella. (Tämän postauksen lämpimät tervehdyskuvat ovat täältä!)

lämmin tervehdys

 

Facebookista löytyy myös blogin sivut (Ready Steady Flow) ja juuri tälläkin hetkellä facessa on mahtava kilpailu, jossa voit voittaa kaksi hyvinvointiin liittyvää kirjaa: toisen itsellesi ja toisen kaverillesi, käy osallistumassa, kilpailu on auki 9.12.2018 asti. (Kirjat ovat Hyvinvoinnin vallankumous sekä Tietoistesti tasapainoon)

// Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.