Hae
Emmi Anniina

Imetysdieettaajan suklaa

Jos sinä et pysty syystä tai toisesta perussuklaata/kaakaota nautiskelemaan, on ratkaisu tässä: carob! Minulla ei ole enää montaakaan makeaa himotusta, joista en olisi saanut carobin löytämisen jälkeen tehtyä imetysdieettiversiota. Olen tunkenut carobia kaikkeen

peruspalleroihin, tietty!

erilaisiin kekseihin

raakasuklaaherkkuihin

marinoituihin hedelmiin ja marjoihin

Minun mielestä carob toimii superhyvin juurikin omenan ja pensasmustikoiden kanssa. Tai siis… kyllä se toimii ihan kaiken kanssa, mihin minä olen sitä keksinyt ujuttaa!

2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Oho, mikäs tuo on…pitääkin ottaa selvää kun suklaahammasta kolottaa :).

    • Emmi kirjoitti:

      Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Tää on hyvä, kun tässä ei ole ollenkaan piristävää vaikutusta, niiin voi syödä illallakin ihan huoletta, eikä mene piristykset maitoonkaan pienelle… Tule sitten raportoimaan mulle, mitä pidit 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.