Hae
Emmi Anniina

Tanssi vieköön! Ensi viikonloppuna tanssitaan!

Yhteistyössä Messukeskuksen kanssa

Onko lukijoissa tanssijoita, tanssinrakastajia tai muuten vain tanssista kiinnostuneita? Nyt on meinaan aika kertoa teille eräästä tapahtumasta, mikä on aivan ehdoton juuri teille, jotka lukeudutte kysymääni kastiin! Oletteko te kuulleet Tanssi vieköön-tanssifestivaaleista? Ne järjestetään nyt toisen kerran Messukeskuksessa 24.-25.8. Perjantaina messuaika on klo 16-02 ja lauantaina klo 10-02.

Mitä tanssifestareilla tehdään?

Tanssifestareilla on kansainvälinen meininki ja näistä festareista on kasvamassa Euroopan tanssiväen yksi suurimmista tanssitapahtumista! Messuilla pääsee tanssimaan monenlaisille tanssitunneille, tutustumaan moniin eri tanssilajeihin, katselemaan tanssiesityksiä ja -kilpailuja, kuuntelemaan puhetta tanssista, ostamaan tanssivaatteita, -kenkiä ja -tarvikkeita sekä fiilistelemään tanssin taikaa. Ohjelmaa löytyy myös lapsille! Pienimmille luvataan olevan omia tanssitunteja sekä ohjelmanumeroita ja esityksiä (mm. lasten oma katutanssi battle, Tanhupallo, PellePändi…). Ilalla, kun lapset on viety kotiin nukkumaan, pääsee tanssijalan vipatusta vielä esittelemään yökerhomeiningeissä messuilla (klo 21 jälkeen).

Minä olin viime vuonna näillä messuilla, mutta olin pienen vauvan kanssa vain katsastamassa meininkiä. Tänä vuonna aion kunnolla päästä tanssimaan! Rrrrrakastan tanssimista, ja liikuntalajeista se on minulle yksi rakkaimmista, vaikka aktiivisesti en enää tanssia harrastakaan (ellei oteta huomioon jokapäiväisiä jammailuja lasten kanssa kotiolkkarissa 😀 ). Oikeastaan aika sääli, että en harrasta tanssia enää, sillä heti, kun puhun tanssimisesta, huomaan, että alan hymyilemään. Ihanaa päästä pitkästä aikaa taas tanssimaan! Ja jos vain kunto sen sallii, niin tanssin moooonta tuntia putkeen! Toki toivon myös, että pääsen katsomaan hienoja esityksiä ja battleja, kuten viime vuonna.

Tanssifestareiden liput

Tanssifestareiden lippujen hintoja voit tarkastella täältä: klik! Jos tahdot enemmän vain yökerhofiilistä, niin silloin voit ostaa vain iltalipun, kätevää! Aikuisen yhden päivän peruslippu on 32e, mikä ei mielestäni ole lainkaan hullu hinta, jos miettii, kuinka monelle hyvän tanssinopettajan tanssitunnille pääsisi tuolla hinnalla messujen ulkopuolella (ei monellekaan!).

Voit myös kokeilla onneasi ja osallistua minun instagramissani kahden lipun arvontaan. Löydät arvonnan @skribentti -tililtäni, kun selaat viimeisimmistä kuvistani tanssijan kuvaan ja osallistut ohjeiden mukaisesti siellä. Laitan toisen arvonnan myös pystyyn blogin facebookissa! Blogin facebook-sivut löydät tietenkin nimellä Ready Steady Flow.

Tanssifestareista voit lukea lisää täältä: klik!

Toivottavasti nähdään tanssin merkeissä!

P.S. Jos nyt joku siellä sinivalon toisella puolella epäilee, että onkohan näillä festareilla juuri ne sinua kiinnostavat tanssit, niin tsekkaa tekstin alussa olevasta kuvasta festareiden tanssilajit! Ne kaikki, mitkä tuosta listasta löytyy, löytyy myös festareilta!

// Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *