Hae
Emmi Anniina

Olisipa ihanaa…

…narskauttaa hampaiden välissä juuri sopivasti kypsennettyä parsakaalia
…saada hikikarpaloita otsalle ihanan tulisen ruuan seurauksena
…napata rouskuvia porkkanoita ja paprikoita eväslaukkuun
…kokata jotain niin överisipulista ruokaa, ettei sen jälkeen uskaltaisi puolta metriä lähemmäs toisia ihmisiä
…haukata täydellistä viiden minuutin kananmunaa
…herkutella miehen raakasuklaakokeiluilla
…laittaa kanaruokiin currya
…lohkaista raparperipiirakasta haarukallisen omaan suuhun
…heittää makunystyröille kourallisen täydellistä kuivattu marja-pähkinäsekoitusta
…pilkkoa wokkien sekaan kaalia
Ihmisten perusunelmia? No, minun ainakin.

4 kommenttia

 1. Minna S. kirjoitti:

  Jos yhtään lohduttaa, niin eilen maistoin omia chilikasvatuksen tuloksia. Totesin ne jo syödessä liian tulisiksi ja et edes halua tietää kuinka tuliselta ne tuntuivat tänään toisesta päästä tullessaan… En taida ihan just haluta tulista ruokaa. 😀

  Imetin Neitiä piiiitkään. Se dieetti tuntui loppumattomalta, mutta kyllä se lopulta päättyi vaikka usko meinasi loppua kesken. Muista, että teet arvokkainta työtä mitä voit tehdä, annat mahdollisimman täydellistä ravintoa pienelle!

  Halauksia, voimia ja toivottavasti ennemmin tai myöhemmin helpottuvaa ruokavaliota.

  • Emmi kirjoitti:

   Hahaaa – no kiitos Minna tuosta mielikuvasta – juuri tällä hetkellä mun ei jostain syystä tee mieli chilisiä ruokia 😀

   Jep, mä en imettänyt "kuin" puolitoista vuotta Pikkusankaria (josta vuoden dieetillä), ja olen tosiaan kuullut niitä tarinoita kolmen vuoden järkyn tiukoista dieeteistä, joten sen suhteen ei ole mulla valittamista 🙂 Ja nyt tämä Minimullistajan dieetti tuntuu kaikesta huolimatta jotenkin yllättävän "helpolta" (olisiko sitten tuttuuden takia), joten pahemmin en valittele ruokajuttuja, mutta välillä on pakko todeta ääneen mielitekonsa 😀 Olen varautunut mielessäni siihen, että näillä mennään vielä puoli vuotta viiva vuosi…

   Kiitos tsempeistä <3

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Näin viime yönä unta täytetystä patongista :D. Ja miehen lihapullaleivät saivat minut melkein kyyneliin. Ruokakaupan voisin ostaa tyhjäksi, vaikkei suurinta osaa tarjonnasta tullut ostettua "normaalistikaan". Ei ole helppoa ei.

  • Emmi kirjoitti:

   Siellä on selvästikin toinen kituileva imetysdieettaaja 😀 Minäkin herään monesti tyyny kuolasta märkänä ja juustot ja suklaat mielessä :-DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.