Hae
Emmi Anniina

20 kuvaa meidän jouluviikolta

Meidän jouluviikko meni kokonaisuudessaan aika hyvin. Asia, josta kirjoitin tekstissä ”Synkät päivät”, nousi viime viikonloppuna jälleen esille ja minuun ja perheeseeni suunnattu haukkuminen, uhkailu ja loukkaaminen jatkui, ja se vaikutti huomattavasti mielialaani ja jaksamiseeni. Kuitenkin itse joulun ajan päivät ennen tuota lauantaita menivät oikein leppoisasti. Jokaisena päivänä jouluviikon aikana meillä kävi kylässä sukulaisia ja ystäviä – ja se oli ehkä jouluviikon parhain asia: saada olla yhdessä rakkaiden kanssa. Meillä syötiin hyvin, leikittiin, pelailtiin ja ulkoiltiin. Lahjoja annoimme kohtuudella, kuten joka joulu. Jouluruokaakin taisi olla juuri sopivasti, sillä meillä mikään ruoka ei löytänyt paikkaansa biosta joulunajan jälkeen. Joulukuusena tällä kertaa meillä oli pieni pöytäkuusi ja minun ja keskimmäisen rakentama puolapuujoulukuusi! Isommat pojat pääsivät molemmat Mummolaan yökylään ja esikoinen myös kummiensa luokse peräti kahdeksi yöksi yökylään 🙂 Tässä 20 kuvaa jouluviikolta – sitten käännämme katseemme uuteen vuoteen 🙂

joulu

joulu

Minkälainen oli teidän joulunaika? 🙂

// Emmi

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA: IG: @emmianniinajansson / FB: @readysteadyflowblog

UUDEN VUODEN LÄHESTYESSÄ KANNATTAA LUKEA VIIME VUOTINEN POSTAUKSENI:

Nämä 10 lupausta toivoisin jokaisen ihmisen uutena vuotena itselleen lupaavan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.