Hae
Emmi Anniina

Asioita, joita en muista kokeneeni edellisissä raskauksissa

Hiusten laatu on muuttunut. Hiukseni kihartavat, ja se ei ole minun päälleni normaalia!

Musiikkikappaleet, joita kuuntelin raskauden kaikista voimakkaimman pahoinvoinnin aikana, eivät todellakaan voi kuulua enää kuuntelurepertuaariini. Niistä tulee välittömästi paha olo.

Liitoskivut alkoivat tosi voimakkaina jo viikolla 20!

Vielä tässäkin, keskiraskauden (muka energisessä?) vaiheessa, väsymys on melko suurta, ja sänky kutsuu yleensä todella varhain!
Ruokahimoni ovat olleet todella kuuriluontoisia osan sitten muuttuessa yökötyslistalle parin viikon niiden puputtamisen jälkeen.

Jopa tiettyjä vaatteita, joita käytin alkuraskaudessa kamalimpaan aikaan, en mielellään pitäisi enää päälläni. Toivottavasti nämä assosiaatiot lievenevät ajan myötä…
Suunnitelmat ja toiveet synnytyksen suhteen ovat erityisen selvät jo olleet alkuraskaudesta lähtien.
Tunsin vauvan liikkeet jo 14. viikolla.

Iho-ongelmat vaan jatkuvat ja jatkuvat…

Alaselkä on alkanut todella häiritsevästi kipuilemaan ja supistuksia ja ”mahankovettumisia” tulemaan melkeinpä päivittäin, vaikka raskaus on vasta pari viikkoa yli puolen välin.

Töissä istuminen painaa välillä jo ärsyttävän paljon.Onko teillä samantyylisiä kokemuksia? Miten teillä seuraavat raskaudet ovat eronneet edellisistä? Alkoiko teilläkin raskausvaivat jälkimmäisissä raskauksissa aikaisemmin kuin edellisissä? Onko pahoinvointi ollut erityylistä eri raskauksissa?

2 kommenttia

  1. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

    Minä tunsin liikkeet paljon aikaisemmin, mutta muissa oireissa en ole paljon huomannut eroja tai sitten en enää muista 😀 Töissä olen hyvin jaksanut, vaikka ajoittain väsymys on ollut kovaa. Viimeiset viikot tuntuivat jossain vaiheessa ylitsepääsemättömiltä, kun selkä alkoi kipuilemaan enemmän, mutta onneksi se ei ole ollut päivittäistä. Nyt jäljellä enää 6 päivää! 🙂

    • Emmi kirjoitti:

      Oho, sulla ei ole enää paljon jäljellä! 🙂 Ihanaa tulevaa vauva-arkea teille <3 Sen ajattelemisen avulla jaksaa loppuun asti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *