Hae
Emmi Anniina

Syksyn kuulumisia

syksy

Postauksessa kerrotaan opiskeluista, joita teen kaupallisena yhteistyönä

Postauksessa kerrotaan juoksuvalmennuksesta, jonka olen saanut

Nyt onkin syksyisen kuulumispostauksen aika! Päivittelen tosiaan blogia nyt hieman hitaammin, sillä olen panostanut enemmän IG:seen sisällöntuotannon osalta. Nyt iski kuitenkin inspiraatio tulla kertomaan vähän monisanaisemmin kuulumisia tänne kuin mitä IG:n puolella tulee tehtyä.

Mitä kuuluu pojillemme?

Heille kuuluu tosi hyvää! Meillä tosiaan kakkosluokkalainen ja vitosluokkalainen joutuivat vaihtamaan koulua, kun meidän paikkakunnan Montessoriopetus harmillisesti loppui. Koulunvaihto on sujunut tosi hyvin kyllä ja luokat ovat ottaneet poikamme tosi kivasti vastaan. He ovat saaneet hyviä kavereita, joiden luona kyläillään ja jotka meillä käyvät leikkimässä myös. Tottakai meitä vanhempia jännitti tilanne, kun omat lapset menevät uutena luokkiin, jotka ovat jo kerinneet hitsautua yhteen edellisinä vuosina. Mutta onneksi kaikki on tosiaan mennyt enemmän kuin hyvin!

Neljävuotias jatkoi iltapäiväkerhoilua kolmena päivänä viikossa. Onneksi tänä syksynä kerhot on pidetty normaalisti. Korona-aikana kun tottui siihen, että kerhoja lyhennettiin/pidettiin vain ulkokerhoina jne. Neljävuotias on myös meidän perheen aktiivisin harrastaja!

Millainen on vauvavuotemme nyt?

Vauvavuosi etenee yli puolenvälin ja kaikki on niin hyvin, aivan ihanasti ja erinomaisesti. Ollaan kyllä niin onnellisia, että me molemmat vanhemmat pääsemme joka päivä näkemään vauvaa paljon, kiitos miehen etätyön. Vauva saa rakkautta valtavasti ja hän on jokaiselle meille todella spesiaalityyppi.

Tällä hetkellä vauva tekee hampaita, mikä tarkoittaa sitä, että yöt ovat tosi rikkonaisia. Minä hoidan kaikki vauvan yöheräämiset ja imetykset, niin kiitos taas miehen etätyön, pystyn kello 7-9 ajan aamulla vielä nukkumaan, kun mies aloittaa työt kello yhdeksän. Vauva herää siis lähestulkoon joka päivä seiskan aikaan, kuten meillä muutkin lapset.

Omat työt ja opiskelut

Tällä hetkellä teen enimmäkseen yksilövalmennuksia ja pikkuhiljaa alan taas laajentamaan yritysvalmennuksiinkin. Uudet opiskelut innostavat minua valtavasti ja niistä te olettekin saaneet lukea täältä blogista ja saatte jatkossakin. Minun yrityksen sivuilta voit lukea lisää toiminnastani: emmijansson.com

Seuraavana opiskeluvuorossa LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -valmentajuus!

Työn ja harrastuksen rajamailla on tällä hetkellä sisällöntuotanto. IG:n puolella olen löytänyt oman tyylini tehdä sisältöä. Muutamat teemat ovat korostuneet tänä vuonna Instagramissani ja tulee korostumaan tämän ja ensi vuoden.

IG TV:n puolelta löytyy minun ja mieheni tekemät 10 videota liittyen maailman tilanteeseen. En ole ikinä saanut niin montaa sataa kiittelevää direct-viestiä saman päivän aikana kuin videoiden julkaisujen jälkeen olen aina saanut. On ollut niin mukavaa huomata, että meidän vain ja ainoastaan virallisia dokumentteja perkaavat videot ovat olleet monelle silmiäavaavia ja tärkeitä tässä ajassa. (Toisaalta on ollut myös minulle silmiäavaavaa, että jotkut ihmiset haluavat väittää vastaan ihan kaikesta, siis myös asioista, joita esitellään vain ja ainoastaan virallisilta sivustoilta referoiden..). Jos ette ole vielä katselleet videoita, mutta haluaisitte, niin kannattaa aloittaa tästä ensimmäisestä. Loput löytyy normaalisti minun IG:ni profiilista, pienen tv-kuvakkeen takaa. Blogiin en jaksa näitä yhteiskunnallisia asioita enempää tuoda, niistä kiinnostuneet löytävät ne jatkossa IG:stäni.

Esittelin kerran meidän kattavaa eteeristen öljyjen varastoa IG:ssäni ja koska sain niin monta hyvää kysymystä liittyen eteerisiin öljyihin, että päätin pyytää ystävääni Ullaa öljyasiantuntijaksi IG TV:seeni. Tuon jakson voit katsella tästä:

Yksi IG:ssäni nousevana teemana on urheilu! Jep, kuulit ihan oikein ja ehkä yllätyit! Naisten Kympin virallinen valmentaja Rebekka Jaakkola pyysi minua mukaan Naisten Kympin somelähettilääksi ja pienen harkinnan jälkeen lähdin matkaan mukaan. Sain siis 8 kuukautta kestävän Rebekan suunnitteleman valmennuksen ja tarkoitus olisi sitten juosta tuo kymppi keväällä, jaiks! Kerron valmennusmatkastani viikottain IG:ssä. En ole juossut lenkkejä 12 vuoteen, joten melko jännittävä tämä valmennus on.

Ja ai niin, ensi viikolla IG:seeni tulee ihana arvonta valokuvaaja Leena Warenin kanssa yhteistyössä! Se on teille kaikille seuraajille! Kannattaa tsekkailla se!

Syksyn jatko

Syksy jatkuu normaalisti perhe-elämän, opiskelujen ja työn yhdistämisillä, syksyn luonnosta nauttimalla, ystäviä näkemällä. Paljon harrastetaan, mutta paljon myös kotoillaan.

Toivottavasti teilläkin on ihana, upea syksy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *