Hae
Emmi Anniina

Haluatko tietää, mikä on Mika Poutalan, Hjallis Harkimon ja Tuukka Temosen elämän rohkein teko?

täysii

Täysii-tiimi ja puhujat. Kuva: Jouni Ranta

Yksi marraskuun parhaista päivistä on taas takana päin, kun Täysii-seminaari on koettu! Jo kolmatta vuotta peräkkäin olin Täysii-tiimissä mukana järjestämässä semmaa. Tänä vuonna seminaarin aiheena oli rohkeus. Koska mikitän puhujat lavalle, oli minulla hyvin aikaa jutustella lavalle kipuajien kanssa. Tänäkin vuonna kysyin kaikilta puhujilta saman kysymyksen. Tällä kertaa se oli: Mikä on rohkeinta, mitä olet elämässäsi tehnyt? Lukaise alta vastaukset, joita ovat kertomassa olympiapikaluistelija Mika Poutala, kirjailija Anna Taipale, filosofian tohtori Harri Gustafsberg, kirjailija Tara Lange, vihakouluttaja Jari Koponen, onnellisuusvalmentaja Auli Malimaa, arvostrategi Jaana Villanen, verkkovalmennusyrittäjä Petri Hiissa, mentaalivalmentaja Jaana Hautala, liikemies Hjallis Harkimo, uravalmentaja Riikka Pajunen ja ohjaaja Tuukka Temonen.

täysii

Takahuone-elämää. Minä mikitän juontaja Satu Kotosta. Kuva: Maarit Eklund

Mikä on rohkeinta, mitä olet elämässäsi tehnyt?

Harri Gustafsberg: En tiedä, sillä siinä hetkessä, kun on tekemässä jotakin rohkeaa, sitä ei välttämättä tiedä, että kuinka rohkea teko se onkaan.

Riikka Pajunen: Kun olen kuorinut ne naamiot, joita elämän aikana itselle on tullut luotua ja kun olen uskaltanut kohdata itseni sellaisena kuin olen.

Tuukka Temonen: Kun liityin Apulantaan täysin soittotaidottomana.

Täysii

Tuukka Temonen. Kuva: Maarit Eklund

Jaana Villanen: Kun uskallan kohdata peilikuvani joka aamu tyytyväisenä.

Auli Malimaa: Kun opiskelin puheterapeutiksi, ja kävelin tuolloin kahdella kainalosauvalla, niin uskalsin valita harjoittelupaikakseni vaikeimman mahdollisimman: lasten neurologisen osaston.

Hjallis Harkimo: Kun purjehdin yksin maailman ympäri.

Täysii

Hjallis Harkimo. Kuva: Maarit Eklund

Jaana Hautala: Kun uskalsin opetella pysähtymään ja päästin irti täydellisyyden tavoittelusta. Kun lähdin rakentamaan kokonaan uutta uskomusjärjestelmää itselleni. Kun tajusin, että on lupa olla keskeneräinen ja mokata, on lupa kantaa häpeää.

Tara Lange: Kun menin toisen kerran naimisiin eli sitouduin uudestaan rakkauteen.

Täysii

Tara Lange. Kuva: Maarit Eklund

Jari Koponen: Kun uskalsin mennä terapiaan.

Anna Taipale: Kun olen lakannut fiksaamasta, parantamasta, eheyttämästä itseäni. Tämän avulla pääsin tilaan, jossa voin rakastaa itseäni juuri tällaisena rupelona, kaikkine tunteitteni kera.

Mika Poutala: Kun vein perheen toiselle puolelle maapalloa asumaan.

Täysii

Mika Poutala. Kuva: Maarit Eklund

Ensi vuonna voimaa!

Ensi vuoden teema on voima, ja sielläkin voi nähdä mahtavia puhujia lavalla. Puhumaan pääsevät näyttelijä Kirsti Kuosmanen, hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti, vuorikiipeilijä Lotta Hintsa, pääkonsuli Kalervo Kummola, Hidasta Elämää -sivuston perustaja Pequ Nieminen, mediapersoona Wallu Valpio, kansanedustaja Veikko Vallin, pyörätuoliextremen pioneeri Aleksi Kirjonen, kirjailija Noora Lintukangas, mielenvalmentaja Varpu Hintsanen, verkkovalmennusyrittäjä Petri Hiissa sekä valmentaja Eveliina Mäntykangas.

Täysii

Oletko sinä käynyt Täysii-seminaarissa? Aiotko mennä ensi vuonna?

// Emmi

SINUA VOISI KIINNOSTAA MYÖS:

HALUATKO TIETÄÄ, MIKÄ ON OLLI LINDHOLMIN, TONI NIEMISEN JA TOMMY HELLSTENIN MIELESTÄ TÄRKEINTÄ ELÄMÄSSÄ?

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA: IG: @emmianniinajansson / FB: @readysteadyflowblog

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *