Hae
Emmi Anniina

Refluksilähitulevaisuus

Allergologilla käynti muutama viikko sitten antoi uusia etappeja seuraavien kuukausien refluksielämällemme. Nyt kun pari vuotta on tungettu lääkettä jos toistakin aaltoilevasti oireilevan Pikkusankarin sisuksiin, joskus huonommalla, joskus paremmalla menestyksellä, on kuulemma aika arvioida tilanne kokonaan uudestaan. Allergologi määräri Pikkusankarin gastroskopiaan sekä oskillometriaan. Losec pitää tauottaa viikoksi. Nyt jo kauhistuttaa se kivun määrä, minkä Pikkusankari mahdollisesti kehossaan tuntee seuraavien päivien aikana. Epäreilua, sydäntä raastavaa ja maailman kauheinta. Ja isompi kulta siellä kotona, I wish you luck!

4 kommenttia

 1. anujohanna kirjoitti:

  Jos pahalta näyttää losecin tauotus, ja lapsesta tulee tosi kivulias, tähystyksen voi tehdä myös lääkityksen kanssa, lapsi ei saa kärsiä…Tiedän monia kenelle niin jouduttu sitten tekemään, ja onnistuu siis niinkin. Voimia tuleviin koitoksiin ♥

  • Emmi kirjoitti:

   Joo, kyllä täytyy pitää järki päässä tässäkin asiassa. Tuomelan kanssa ei ollutkaan tarkkaa puhetta, että miten nuo rotaatiot, pidetäänkö niitä yllä silti normaalisti…?

 2. anujohanna kirjoitti:

  Kyllä voit pitää ruokarotaatiot yllä ihan normaalisti, silloinhan se suoliston tila tulee "oikein" näkyviin, mitä siellä just silloin on meneillään.

  • Emmi kirjoitti:

   Näin mä itsekin ajattelin, mutta toisinpa meni, kun en ollut itse juuri ruoka-aikoihin kotona…!! Aarrrgh. Melkein kaksi viikkoa siis meni vain sillä satavarmalla oireettomalla menulla ilman Losecia. Eli oikea arki rotaatioineen ei siis näy tuloksissa mitenkään oikeanlaisesti (eihän me koskaan olla pitkää aikaa aina ilman ruokakokeiluja…). Ainoastaan se läpän löysyys-asia on sitten validi siinä tutkimuksessa. Pöh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.