Hae
Emmi Anniina

Mitä me ostamme kaupasta 115 eurolla?

Teenpä tänään hieman erilaisen postauksen. Olen muutaman kerran nähnyt blogeissa kauppakassipostauksia, ja nyt räväytän minä verkkokalvoillenne häpeilemättä meidän ihan perusarkiviikko-ostokset. Eikö kaikkien mielestä olekin hauska aina välillä kurkkia toisten ostoskoreihin ja jääkaappeihin…? 😀 Mitä me siis valitsemme kaupasta reilulla satasella?
Yleensä meillä on kauppalistarunko mukana kaupassa, ja sen ulkopuolelta nappaamme sitä, mitä koetaan tarpeelliseksi/unohtui kauppalistalta/haluamme. Pojat vinkuvat välillä jotakin, tällä kertaa kirsikkatomaatteja, ja niitä he myös saivat. Ja niitä pitikin sitten heti päästä maistelemaan…
Loppusumma olisi toki ollut paljonkin alempi, jos emme olisi ostaneet pääasiassa luomua. Siinä siis voisi säästää, mutta koska koemme luonnonmukaisuuden tärkeäksi arvoksi, niin maksamme siitä aina silloin, kun tuotteet eivät ole kohtuuttoman kalliita verrattuna normaaleihin tuotteisiin.
Ainoa, mikä ostoslistalla oleva ei tullut meidän perheelle, olivat lonkerot 😀 Ne mies vei kaverilleen soittokämpälle. Mutta toki, niiden tilalla olisi voinut olla olutta (miehen suosikki alkoholillisista juomista) tai viiniä (yhteinen suosikkimme alkoholillisista juomista). Ja niin, ostoskorista puuttuvat esim. kananmunat, jotka ostamme aina luomupiiriltä. Erikoisempia jauhoja, pähkinöitä ja muuta sellaista tilaamme nettikaupasta. Joten vaikka tämä peruskauppakorimme onkin, niin tämä ei yksistään kerro sitä, mitä me syömme viikon aikana.

11 kommenttia

 1. Selina Kun äiti kelaa kirjoitti:

  Mun mielestä on ainakin tosi mielenkiintoista kurkata toisten kauppakassiin! 😉 Kiitos tästä! Meillä on ostokset tänään vasta edessä! 😀

 2. JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti:

  Pitäisiköhän itsekin joskus tehdä tällainen postaus, mielenkiintoinen! 🙂 tuolta kuvista pomppasi silmille jokin "vanhanajan maito", millä tavalla se eroaa tavallisesta?

  • Emmi kirjoitti:

   Tee vaan! Näitä on hauska niin tehdä kuin lukeakin :-)! Alla onkin jo vastaus kysymykseesi.

 3. RJ kirjoitti:

  Vanhanajan maitoa ei homogenoida ollenkaan. Eli rasvaa ei pilkota tasaiseksi vaan se on mahdollisimman luonnollisessa muodossa.
  Tässä linkki tuotteeseen: http://www.arla.fi/tuotteet/tuote/?productid=6413300015249

 4. Anonyymi kirjoitti:

  tyhmä kysymys mut miten kaura voi olla ei luomua tai se pitää erikseen kirjottaa? siis ihmettelin tota purkkia vaan.

 5. Anna kirjoitti:

  Jeah, tätä postausta onkin odotettu! 😀 Ja myönnetään, ihan siitä silkasta uteliaisuudestakin 😉 Näitä on kyllä kiva lukea ja kirjoittaakin, kun tulee samalla työstettyä myös omia kulutustottumuksiaan.

  Joskus ois kiva muuten lukea mitä tilailet esim. Foodinilta – jostain syystä voisin veikkailla meidän paketit melko pitkälti samansisältöisiksi ;D <3

  • Emmi kirjoitti:

   Haha, muistelenkin sitä sinun yhtä postausta kauppaostosten tuijottelusta… :-DD

   Jep, Foodiniin menee meillä varmaan tosiaan yhtä paljon rahaa kuin Prisma-Lidl-akselillekin, joten se voisikin olla ihan hyvä postausaihe!

 6. Mama kirjoitti:

  Hyvältä näyttää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *