Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Tästä tykkäät varmasti: herkullinen carob-kahviraakasuklaa

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

raakasuklaa

Kahvin ja suklaan yhdistäminen toimii aina. Tässä raakasuklaassa on makeutusta minimaalisen vähän, mutta silti se ei maistu kitkerältä, koska osa kaakaosta on korvattu carob-jauheella. Kahvin maku suklaaseen tulee kofeiinittomasta pikakahvijauheesta.

100g kaakaovoita

1/2dl kookossokeria

2rkl kaakaojauhetta

1rkl carobjauhetta

0,5tl bourbon vaniljajauhetta

0,25tl himalajan suolaa

1rkl (kofeiinitonta) pikakahvijauhetta

Sulata kaakaovoi vesihauteessa. Lisää loput ainekset sekaan ja sekoittele massaa vispilällä kunnes koostumus on tasainen. Kaada seos laakeaan astiaan tai jääpalamuotteihin. Laita pakkaseen tekeytymään ainakin puoleksi tunniksi.

raakasuklaa

raakasuklaa

(Jos tahtoo hifistellä nimen kanssa, niin voi olla, että tätä ei kaikkien kriteerien mukaan voi sanoa 100 prosenttiseksi raakasuklaaksi, sillä kaikki aineet tässä suklaassa eivät ole raakaa, kuten pikakahvijauhe. Ne tärkeimmät raakasuklaan ainesosat eli itse suklaamassa, on kuitenkin raakaa.)

Tämä herkku maistui meidän koko perheelle juhannuksena, nam! Ja kuten kuvistakin voi päätellä, apukäsiä suklaan valmistukseen ja syömiseen löytyy ihan aina tästä perheestä 🙂

raakasuklaa

raakasuklaa

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.