Hae
Emmi Anniina

Tuomio: vähän allerginen

Tittidididdididiiii: Kovalla jännityksellä odotettu Pikkusankarin ulosteen antitrypsiinitulos paljastettiin meille: arvo oli 259 eli juurikin odotetunlainen. Arvo on hieman koholla, mikä tarkoittaa, että jokin/jotkin ruoka-aine(et) hänen ruokavaliossaan ärsyttä(v)ä(t) suolta, mutta ei(vät) kuitenkaan pahasti. Ruokavaliota emme lähde ilman ruokien ja oireiden välistä selkeää syy-seuraus-suhdetta nyt rajoittamaan, mutta the Gurun ohjeena oli, että siinä vaiheessa, kun tällainen yhteys on selvä, kyseinen ruoka-aine on hyvä vetää ruokalistalta pois. Tällä hetkellä pois ovat vain sitrushedelmät. Voi olla, että listalle päätyy vielä muutama sitrusten lisäksi. Pikkusankarin tapauksessa yleinen toteamus, että tämän tyyliset allergiat helpottavat huomattavasti yleensä kouluikään mennessä, todettiin nyt todeksi. Tämä ihme tapahtui aivan nelivuotissynttärikuukausien tietämillä.
Sallittu edelleen: suklaapiirakka.
Pikkusankarin yksinkertaistettu tuomio: vähän allerginen, mutta paljon refluksinen ja astmaattinen.

4 kommenttia

 1. Minna S. kirjoitti:

  Olen niin odottanut tätä! Hieno homma! Meillä tilanne allergioiden kanssa sama, huomattava parantuminen havaittavissa ja nelivuotis-juhlia vietellään meilläkin muutaman kuukauden kuluttua. Eikö olekin ihana seurata pienen makumatkaa? Ilmeet ovat niin upeita uusista mauista. Toivottavasti Pikkusankarin refluksi ja astmakin hellittäisivät otettaan. Toivon sitä niin sydämeni pohjasta.

  • Emmi kirjoitti:

   Joo, kyllä tätä on odotettu!! Ihanaaihanaaaa että teillä on samanmoinen tilanne!! Kyllä on upeaa seurata, kun kaikkea saa maistaa! 🙂 Kiitos Minna <3

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Aivan upeata kuulla. Hienoa. Onneksi olkoon koko perheelle. Astman suhteen pidetään peukkuja. Moni lapsuusajan astma häviää kun ikää tulee ja refluksi helpottaa ja muuttaa muotoaan. Jee!!!

  • Emmi kirjoitti:

   Eikö olekin aika hienoa! Joo, voishan noi loputkin sairaudet nyt parantua tässä lähiaikoina, se olisi ihan jees 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *