Hae
Emmi Anniina

Fiiliksiä tämän vuoden Naisten Kympiltä ja tietoa ensi vuoden tapahtumasta

Osallistumiseni Naisten Kympille saatu osana Naisten Kympin somelähettiläisyyttä

Nyt on hyvä aika muistella menneen kesän Naisten Kymppiä, se oli meinaan kaikista kevään nilkkaongelmista huolimatta oikein onnistunut! Ja toki ihana senkin takia, että tukiperhetyttö juoksi sen kanssani.

Naisten Kymppi

Vuoden 2023 Naisten Kymppi oli 39. Naisten Kymppi, joten sehän tarkoittaa sitä, että seuraava Naisten Kymppi tulee olemaan juhlavuosi: 40. Naisten Kymppi! Wau!

Kannattaa muuten lukea mun toukokuinen postaus, koska samat 10 syytä osallistua Naisten Kympille pätee tulevanakin vuonna 😉 Alekoodi ei toimi enää, sitä ei kannata koittaa käyttää 😀

Kymmenen syytä, miksi osallistua Naisten Kympille (+alekoodi!)

Tulevan vuoden Naisten Kymppi järjestetään siis Töölönlahden Puistossa 25.5.2024 ja vaikka ohjelmaa ei olekaan vielä julkaistu, olen melko varma, että tänäkin vuonna lavalla on huikeita esiintyjiä ja tsemppaajia ja puistoalue on täynnä mitä mielenkiintoisempia näytteilleasettajia! Ja taitaapa tapahtumassa olla jotain spesiaaliakin… 😉 Jos tiedät jo haluavasi Naisten Kympille, niin nyt on hyvä aika ostaa liput, sillä ne ovat vielä edullisimmat. Hintaportaat nousevat, mitä lähemmäs tapahtumaa mennään.

Vuoden 2024 somelähettiläät löydät tästä Naisten Kympin uudesta julkaisusta: KLIK!

Naisten Kympille voi lähteä itsekseen (tunnelma siellä on ihanan yhteisöllinen, joten yksin et jää!), mutta jos sinulla on kiva kaveri- tai työporukka, niin houkuttele se messiin! Minä otin viime Naisten Kympille minun 12-vuotiaan tukiperhetytön, jonka kanssa juostiin kymppi aikaan 1h 7 minuuttia. Ja tosiaan tyttö juoksi elämänsä ensimmäisen kympin minun kanssa – olipa se hauska kokemus yhdessä! Ja mikä aika! Vaikka aika ei todellakaan ollut tärkeintä, se silti motivoi tyttöä juoksemaan kovempaa. Ja haluan muistuttaa, että tytöllä on paljon muuta urheilutaustaa, joten liikkuminen on hänelle luontaista, eikä kenenkään muun kannata omia aikoja toisten aikoihin. Tyttö sanoi, että tahtoo seuraavinakin vuosina mukaan, ja jos vaan mahdollista, niin otan hänet niin mielelläni mukaan. Ja olisipa ihanaa, että ensi keväänä minä en loukkausi nilkkaani ja joutuisi olemaan montaa kuukautta juoksematta ennen tapahtumaa.

Naisten Kymppi

Lupa kuvan julkaisuun saatu tytöltä sekä tytön äidiltä

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA:

IG ja TikTok: @emmianniinajansson

FB: @emmianniinablog

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *