Hae
Emmi Anniina

Kun äiti suklaata pöytään toi ja pakotti maistamaan

*suklaat saatu pr-näytteenä Goodiolta

goodio

Joiltakin messuilta minun käteeni tarttui muutamia paketteja Goodion raakasuklaita meidän perheen testattavaksi. Nyt kerron teille meidän perheen rehellisen makuraadin tulokset näistä suklaista.

Raakasuklaahan on meidän perheen herkku numero yksi, ihan selkeästi. Kun sitä tehdään itse, niin sitä tahtovat syödä kaikki, eli suklaat eivät jääkaapissa kovinkaan kauaa vanhene. Monta kertaa olemme todistaneet tilanteen, että tarjolla olisi joitakin peruskarkkeja tai kaupan perussuklaata, niin meidän 8v, 5v ja 1v9kk valitsevat selkeästi raakasuklaan herkukseen yli perussokerinamujen! (Ja tietenkin myös me vanhemmat 🙂 ) Yleensä teemme raakasuklaan itse, mutta välillä on ihana nauttia myös valmiita raakasuklaita. Olemme maistelleet lukuisia raakasuklaita, ja osaammekin nimetä muutaman meidän lempparimerkin, mitä tulee raakasuklaisiin. Mielestäni on ihan mahtavaa, että nykyään on tarjolla paljon erilaisia raakasuklaamakuja – eli varmasti jokaisen maulle löytyy jotakin! Meidän lempparimerkit raakasuklaista ovat mm. Foodin, Goodio ja Puhdistamo. Kiva oli siis järjestää tämmöinen makuraati perheen kesken maukkaita Goodion suklaita maistellen 🙂 Maistelu tehtiin sokkona, joten siitä näkee hienosti, mitä makuja lapsetkin suklaista löytävät, vaikka eivät olleet nähneet suklaakäärettä eivätkä kuulleet maun nimeä.

goodio

Coconut:

lapset: vähän väkevä ja vähän kirpeä, hyvää!

aikuiset: kookos ja suklaa toimivat täydellisesti yhteen tässä suklaassa!

Chai:

lapset: kirpeä, maistuu tutulle, maistuu teelle, ei väkevä

aikuiset: ihanan mausteisen maistuva, erilainen

Coffee:

lapset: maistuu kahville, kirpeä, ei väkevä, hyvänmakuinen, tutunmakuinen

aikuiset: yksi lemppareista! Jos tykkää kahvista, niin tykkää aika varmasti myös tästä suklaasta. Ja toisaalta, vaikka et tykkäisi juoda kahvia, niin kannattaa maistella tätä suklaata!

Arabica:

lapset: maistuu tavalliselle suklaalle, hyvä, ei väkevä

aikuiset: todella toimiva ”perusraakasuklaa”, ei mitään moitittavaa, helppo yhdistää erilaisten juomien nauttimiseen tai muiden jälkkäreiden oheen, tästä on helppo aloittaa raakasuklaan maistelu, jos ennen ei ole kokemusta raakasuklaasta

Mint:

lapset: Ei hyvä, väkevä, tosi paha

aikuiset: toinen aikuinen tykkää minttusuklaasta, toinen ei – joten se, kumpi tykkää, rakasti tätäkin, se toinen ei lämmennyt tällekään minttusuklaalle. Minttu on todella vahva tässä suklaassa1

goodio

Ainoa näistä suklaista, joka ei maistunut kaikille, oli siis minttusuklaa. Muut suklaat maistuivat niin hyvin, että suklaapaloista tuli jopa pientä kilpailua… (eli maistelun pakottamista ei tarvittu käyttää 😀 ) Goodion suklaat ovat mielestäni myös ihanasti pakattu ja todella laadukkaan oloisia! Kaikki Goodion suklaat ovat raakoja, vegaanisia ja luomuja.

// Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.