Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Helppo, koko perheen kulinaarigranola

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Meillä lapset tykkäävät erilaisista muroista, mysleistä ja granoloista. Välillä me ostamme niitä kaupasta, mutta välillä on tietenkin kiva tehdä ihan itse! Ja puolueellisesti sanonkin, että kyllä itse tekemällä vaan yleensä syntyy parasta, kun raaka-aineet ovat parhaita mahdollisia ja kun ruuat valmistetaan rakkaudella 🙂 Tässä teille ohje todella maukkaaseen granolaan, joka maistuu kulinaristillekin 😉

granola

Kulinaarigranola (maidoton, gluteeniton)

100g härkäpapuja (raakapaino)
3dl (gluteenittomia) kaurahiutaleita
2dl kookoslastuja
0,5dl kurpitsansiemeniä
2rkl carobjauhetta
2rkl kookosöljyä
2rkl juosevaa hunajaa
2rkl kuumaa vettä
1tl ceylonkanelia
ripaus merisuolaa

Valmista ensin härkäpavut. Liota härkapapuja yön yli (12h). Huuhtele pavut ja keitä niitä 20 minuuttia. Paahda papuja seuraavaksi 30 minuuttia 175 asteissa uunissa, kunnes ne poksahtelevat auki. Älä kuitenkaan polta papuja. Sekoita kuuma vesi ja kaneli hunajaan ja marinoi sillä pavut.

Sulata kookosöljy lämpimässä uunissa juoksevaksi. Sekoita kulhossa keskenään marinoidut härkäpavut ja loput ainekset. Kaada viimeisenä juokseva kookosöljy sekaan.

Levitä granola leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paahda 175 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia välillä lusikalla sekoitellen. Tarkkaile kurpitsansiemeniä, sillä ne palavat herkimmiten.

granola

Toivottavasti tämä granola pääsee myös teidän aamu- ja välipalapöytää ilostuttamaan 🙂

P.S. Tiesithän, että Foodinin herkkuja löydät myös K- ja S-ryhmän kaupoista, Ruohonjuuresta sekä muista hyvinvoinnin erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista!

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS:

LEMPEÄN TOFFEINEN RAAKAKAKKU, JOSSA MAKEUTUS TOTEUTUU VHH-TYYLIIN

20 SUOSIKKIAMME FOODINILTA

TÄSTÄ TYKKÄÄT VARMASTI: HERKULLINEN CAROB-KAHVISUKLAA

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *