Hae
Emmi Anniina

Parempaa, kiitos

Kyllä, meille kuuluu parempaa, kiitos kysymästä. Ja toivomme jatkossa vielä parempaa meille, kiitos.
The Gurun käynnin jälkeen aloitimme Seretiden. Se ei tuonut paratiisia viikkoon, toisin kuin olin suurimmissa haaveissani kuvitellut. Meininki jatkui samana, kauheana oiretuskaelämänä, joten päätimme tuplata Losecin. Seuraavana päivänä tuplauksesta käyttäytyminen muuttui huomattavasti rauhallisemmaksi, vähemmän valittavaksi ja yksikseen leikkiväksi. En kuitenkaan voi sanoa, että oireettomaksi, mutta kyllä, vähemmän oirekäyttäytymistä sisältäväksi. Yhtenä päivänä saatiin illalla ihan miettiä, että oliko tänään yhtään pipiä pienimmällä (hieno kokemus!). Nyt sitten selvitys alkaa: kumpi olet, meidän tämän kertainen pelastaja: uusi astmalääke vai vanha refluksilääke tuplana? Losecin vähennys siis alkakoon.

8 kommenttia

 1. annimari kirjoitti:

  Kuulostaapa hyvältä, että välillä suunta on pikkumiehellä parempi 🙂 !! Kuinka itse voit?? 😉

  • Emmi kirjoitti:

   Todellakin onneksi välillä on hieman parempia kausia, niin on lapsella ja vanhemmilla edes välillä hyvä olla <3

   Minä voin paremmin! Alkuraskauden huonosta olosta on jäljellä enää jotain 10% ja väsymyksestä 30%. Että aika huikea olo verrattuna alkuun! Onhan tässä närästystä, painajaistäyteisiä öitä, ajoittaista mahan kiristelyä ja kyyryssä kävelyä, ja muuta tuommoista oiretta, mutta nyt taitaa olla se suvantovaihe tässä raskaudessa 🙂 Tästä nautin nyt parhaani mukaan, vaikka raskaana olo ei ole yhtään mun juttu…

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Oh, toivottavasti parempi jakso kestää tällä kertaa piiiiitkään! Millä annoksella teillä menee nyt Losec? T. Kaisa N.

  • Emmi kirjoitti:

   Mekin toivomme samaa!!
   Losec menee nyt, kun on tuplaus vielä käynnissä, 20mg illalla ja 20mg aamulla. Nyt pitäisi uskaltaa aloittaa vähentäminen…

 3. Anonyymi kirjoitti:

  No niin, TT soitti verikokeiden tulokset meille. Veriarvot tosi hyvät, mutta allergiaseulassa kananmuna todettiin tosi pahaksi ja maitokin selvästi allergisoivaksi. Sitten vaan soijaa kokeilemaan. Verikokeiden mukaan se käy. Meillä on mennyt maitoa monessa muodossa ja paljon, vaikkei suoraan juotuna lähes yhtään. Mielenkiintoista nähdä, mitä käy, kun maito vaihdetaan vähitelleen soijaan (ja riisiin). Onko teillä otettu verestä allergiaseula? T. Kaisa N.

  • Emmi kirjoitti:

   Pikkusankarille on tehty kaksi kertaa verestä allergiaseulat, vaikka Tuomela aina sanoikin ennne koetta, että refluksi-allergiakombinaatio on ongelmallinen sen suhteen, saadaanko veren kautta allergiat kiinni (yleensä ei kuulemma saada). Ja niinhän siinä on käynyt, että verestä ei ole löytynyt mitään hälyttävää allergioiden suhteen. Puutteita on kylläkin löytynyt; muun muassa rauta- ja seleeniarvot ovat olleet alhaisia. Samoin kakkanäytteestä otettu kalpro on ollut koholla.

   Jännää teillä, kun pääsette kokeilemaan soijaa! Tsemiä siihen, ja muihinkin juttuihin!!

  • Anonyymi kirjoitti:

   Totta kai teillä on allergiaseulat otettu… =) Harmi, ettei teille ollut apuja. Mä olin yllättynyt, että seuloista tuli tuloksia. Soijaa mennyt eilisestä, so far so good. Saapa nähdä, mihin päin tästä homma etenee. T. Kaisa N.

  • Emmi kirjoitti:

   Mutta tosi hyvä, että te saitte apua seulasta! Nyt vaan kovasti peukutetaan soijan puolesta teille!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.