Hae
Emmi Anniina

Ramon täällä moi!

Hei, minä olen Ramon ja olen se tämän blogin epäsäännöllisempi kirjoittaja. Olen opiskellut fysioterapeutiksi ja personal traineriksi sekä täydentänyt koulutustani ravitsemustieteen yliopisto-opinnoilla sekä sadoilla itseopiskelutunneilla. Työurani olen kuitenkin tehnyt pitkälti myynnin parissa.

Harrastukseni on, muiden harrastusten ohella, opiskella ja kokeilla kaikenlaisia vaihtoehtopuolen terveyden- ja toimintakyvyn edistämistemppuja. Kuvailisin itseäni eräänlaiseksi biohakkeriksi, koekaniiniksi. Kirjoitan yleensä ruokaan tai tarkemmin ravinteisiin liittyviä tekstejä ja joskus saatan avata valtavirrassa ei-niin-paljon esillä olevia asioita. Olen poiminut teille seuraavaksi pienen maistiaisen kynäni jäljestä. Kuten Emmi omassa tekstissään mainitsikin, vanhat tekstit saattavat olla hyppineet sivuston muutossa miten sattuu riveineen. Toivottavasti tämä ei häiritse liikaa lukukokemustanne!

Ramon

Tässä tekstissä johdattelen lukijat maadoituksen maailmaan:

Maadoittuminen – kaikkien aikoijen tärkein terveyslöytö

Kirjoitin tekstin rokotteiden vähemmän puhutuista puolista, joka herätti hyvin paljon keskustelua. Suosittelen lukemaan tekstin ajatuksella, sekä myös kommenttiosuuden, sillä siellä on paljon tarkentavaa tietoa:

Vieraskynä: Näitä asioita sinulle ei ehkä kerrota neuvolassa rokotteista!

Olimme rokotetekstin julkaisun aikoihin vielä Kaksplussalla. Joku teki Kaksplussasta kantelun julkisen sanan neuvostoon, kun he mainostivat meidän tekstiä facebookissa. Kirjoitin oman vastineeni neuvoston päätökseen:

Kun rokotekriittinen teksti väärinymmärretään – vastine julkisen sanan neuvoston langettavaan päätökseen

Flunssasta ja kuumeesta on paljon keskustelua jatkuvasti, mutta tässä tekstissä kerron asioita, joista ei niin paljon puhuta:

Mitä voi piillä ”koko ajan kipeänä” -fraasin takana

Vitamiinit ovat mieliaiheitani ja niistä olenkin kirjoitellut useamman tekstin:

Magnesium, vahvat luut ja kalsiumin saanti ilman lehmänmaitotuotteita

Onko sinunkin kehossasi kaikkia aakkosia tarpeeksi?

Onhan teidänkin suolistossa paljon hyviä tyyppejä?

Työskentelin seitsemän vuotta nukkumisergonomian parissa. Tässä tekstissä on koostettu hyvän unen perusteita sen pohjalta:

Vastaukset kysymyksiin – uniasiantuntija vastaa

Nykyisin matkustelen paljon työn puolesta. Tähän tekstiin olen koonnut vinkit paljon matkustelevalle:

Reissutyöläisen vinkit huippuvireen ylläpitoon myös pitkillä ulkomaanmatkoilla

Tässä on vinkit miten kuntoilu sujuu lomamatkallakin:

Treeniterkut helteestä!

Olen kahvin suuri ystävä. Tässä postauksessa kerron tärppejä parempiin kahveihin:

Tiesitkö tämän kaiken kahvista? Ja mitä kaikkea voikaan kahviin tunkea?

Tällä hetkellä lueskelen paljon yrttien ja muiden luonnontuotteiden parantavista voimista. Pidän luonnollisuutta tärkeänä ja pyrin itse aina löytämään sen luonnollisimman keinon päämääräni saavuttamiseksi. Seuraan myös mielelläni maailman menoa ja luen paljon valtavirtamediasta poikkeavia näkemyksiä niin nykytilasta kuin menneestäkin. Näistä asioista saatan täälläkin kirjoitella.

// Ramon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.