Hae
Emmi Anniina

(on) Onnea (olla) Vaikuttajamedia(lainen)!

VM

Varmasti useat teistä lukijoista seuraatte somessa meitä Vaikuttajemedian bloggaajia ja huomasittekin meidän viime lauantain bileet! Vaikuttajamedia on meinaan täyttänyt yhden vuoden – ja sitä juhlittiin bloggaajien ja yhteistyökumppaneiden kesken Sony Musicin tiloissa Helsingissä. Minäkin pääsin mestoille – ja pakko sanoa, että oli kyllä ihan huiput juhlat!

Kiitos lastenhoitajalle!

Juhlat sattuivat olemaan juuri silloin, kun mieheni oli työmatkalla ja äitini omalla matkallaan (äiti on meidän perheelle tärkein tuki arjessa, myös lastenhoidollisesti). En siis elätellyt kovinkaan suuria toiveita, että pääsisin juhliin mukaan. Rohkaistuin kuitenkin kysymään erästä pojille tuttua, tosi mukavaa kaveriani hoitamaan lapsia juhlien ajaksi. Ja tämä kaveri on valmistumassa lastentarhanohjaajaksi, joten tiesin, että kun hän suostui pestiin, niin hän varmasti todella tahtoo olla poikien kanssa tuon illan 🙂 Uskoin siis, että myös kotona kaikki menee hyvin juhlien ajan ja lähdin hyvillä mielin juhliin!

Esityksiä, ruokaa, juomaa, juttelua, naurua…

Saavuin Sony Musicille heti viideksi, kun juhlat starttasivat. Aluksi pidettiin toisen Vaikuttajamedian perustajan, Eveliina Ylösen, muistotilaisuus. Pieni puhe ja kaksi kaunista laulua. Kyyneneet silmissä alkoivat nämä juhlat. Muistotilaisuus oli herkkä ja koskettava. Itse synttäriohjelmaan kuuluivat sitten Johannan ja Monnan juhlapuhe sekä Sony Musicin uusien nousevien artistien esityksiä. Ruokaa ja juomaa oli koko illan oikein reippaasti saatavilla! Ja tosi taitava ElinaK glittereineen oli taikomassa jokaisen halukkaan kasvoille hienot kimallukset – minäkin sain kimallustaideteokset ohimoilleni!

VM

Johanna ja Monna

Itse maistelin melkein kaikkea ja juomista siemailin yhden tarkkaan valitun punaviinilasillisen. Ilta kului todella nopeasti höpötellen bloggaajakollegoiden kanssa! Tämmöisen tilaisuudet ovat tosi tärkeitä monestakin syystä. Bloggaaminen kun on sen verran yksinäistä puuhaa, niin tämmöiset yhteisölliset jutut ovat tosi kivoja Puhuimme niin bloggaamisesta kuin paljon kaikesta muustakin. On myös ihana päästä juhlatunnelmaan ja nauttia välillä siitä, kun muut ovat hoitaneet juhlajärjestelyt ja itse pääsee vain nauttimaan. Kiitos Monna ja Johanna siis todella hyvin järjestetyistä juhlista!

VM

VM

VM

Minä en koskenut kameraan koko illan aikana, enkä puhelimellakaan ottanut kuvia, muutamia IG storyja kyllä. Tämän postauksen kuvat ovat Janina Huovarin ottamia, paitsi kuva minusta Nina ja minit-blogin Ninan ottama. Juttelut siis veivät niin hyvin mukanaan, että kuvaamiseen en muistanut antaa tällä kertaa aikaa. Kaikenkaikkiaan bileet olivat tosi kivat, tunnelma ihanan rento ja Sony Musicin tilat juuri tällaisiin juhliin tosi sopivat.

VM

Kuvan on ottanut Nina ja Minit-blogin Nina

Yhdeksältä kotiin

Olin lastenhoitajalle luvannut lähteä yhdeksältä kotiin, joten aika lailla tasan kello yhdeksän käynnistin auton ja suuntasin kotiin päin. Ilta lapsilla ja lastenhoitajalla oli mennyt hyvin, jes! Illan jälkeen taas kerran totesin, että wau, onpa niin ihanaa olla osa Vaikuttajamediaa ja tällaista porukkaa, joka on oikeasti todella tsemppaava ja auttava. Vaikuttajamedialla on bloggaajan äärimmäisen hyvä olla – ja niin on ollut tämän koko vuoden, jonka olen saanut olla mukana! Tuntuu, että meidän toiveita kuunnellaan, meitä kohdellaan tasa-arvoisesti ja meille luodaan koko ajan hyvää työilmapiiriä, jotta meidän olisi mahdollsimman kiva keskittyä bloggaamiseen. Ja kaikkea uutta jännää on tiedossa Vaikuttajamedialla ihan tulevaisuudessakin, kannattaa seurailla 🙂

VM

Paikalla olleet Vaikuttajamedian bloggaajat

P.S. Onneksi lähdin juhlista ajoissa, sillä seuraava aamuna herätys oli klo 05:30…

// Emmi

Yhtä kuvaa lukuunottamatta kaikki kuvat on ottanut Janina Huovari

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA:

IG: @emmianniinajansson / FB: @readysteadyflowblog

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS:

MITÄ MIELTÄ MINÄ OLEN MUISTA VAIKUTTAJAMEDIAN BLOGGAAJISTA?

LEMPPARIBLOGGAAJIANI VAIKUTTAJAMEDIAN ULKOPUOLELTA

MILLAISTA OLI BLOGATA KAHDEKSAN VUOTTA SITTEN? JA MITÄ SE ON NYT?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.