Hae
Emmi Anniina

Sokerittomat, gluteenittomat ja maidottomat minuuttikarkit!

Haluaisitko syödä superherkullisia karkkeja, jotka eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria eivätkä mitään ylimääräistä makeutusta (saati lisäaineita)? Tässä olisi juuri sinulle resepti! Käy siis sinulle, joka tahdot nopeasti haukkasta pikaenergian suuhun, mutta myös sinulle, joka tahtoo ihanan jälkkärin, ja hei – käy myös sinulle, joka suunnittelet vähän terveellisempää juhlatarjottavaa!
Kuivattuja taateleita
Lakritsinjuurijauhetta 
Raakakaakaojauhetta
Kookosmannaa
Cashewtahnaa
Mantelitahnaa
Parapähkinätahnaa
(Pähkinöitä)
Pyörittele kuivatut taatelit lakritsinjuurijauheessa ja/tai raakakaakaojauheessa (onnistuu suljetussa rasiassa tai vaikka minigrip-pussissa heilutellen – sisälle vaan sekä taatelit että jauhe). Tee veitsellä taateleihin viilto. (Tässä vaiheessa, jos tahdot, voit sujauttaa taatelin sisälle pähkinän.) Täytä osa taateleista, cashewtahnalla, osa kookosmannalla, osa mantelitahnalla ja osa parapähkinätahnalla. Voit ripotella vielä päälle lakritsinjuurijauhetta ja/tai kaakaojauhetta. 

HER-KUT-TE-LE!

Yhteistyössä Foodinin kanssa

2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Näitä pitää kokeilla. Olen etsimässä terveellistä hyvää. Lakritsijauhe on minulle ihan uusi juttu.

    • Emmi kirjoitti:

      Olet oikeassa paikassa, jos etsit terveellistä hyvää! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan näitä :-)! Toivottavasti tykkäät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.