Hae
Emmi Anniina

Vihanneksia lettuina, kiitos!

Yhteistyössä Foodinin kanssa

Olen kuullut huhua, että joillakin lapsilla voisi mahdollisesti olla vaikeuksia syödä vihannekset vihanneksina…? 😀 Jos tällainen keissi on teille tuttu, niin tutustu näihin vihanneslettuihin, sillä uskallan väittää, että lapset, jotka eivät syö vihanneksia vihanneksina, saattavat haluta maistaa näitä lettuja… Näihin on upotettu vihanneksista/juureksista parsakaalta, perunaa sekä porkkanaa, nam!

Vihannesletut (gluteeniton)

2 keskikokoista parskaalta (á 300g)

2 pientä perunaa

2dl juustoraastetta

2dl porkkanaraastetta

1½tl suolaa

mustapippuria

mausteita oman maun mukaan

4 kananmunaa

2rkl tummaa riisijauhoa

gheetä paistamiseen

Pese porkkanat, perunat ja parsakaalit. Kuori ja raasta porkkanat. Paloittele parsakaalit pienemmiksi paloiksi. Keitä parsakaalit ja perunat pehmeiksi. Kuori perunat. Soseuta porkkanat, perunat ja parsakaalit ja lisää muut aineet joukkoon. Sekoita. Paista lettusia!

Toivottavasti nämä letut maistuvat teillä myös perheen pienemmille! (Saa niitä aikuisetkin syödä… 😀 )

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *