Vihanneksia lettuina, kiitos!
Yhteistyössä Foodinin kanssa
Olen kuullut huhua, että joillakin lapsilla voisi mahdollisesti olla vaikeuksia syödä vihannekset vihanneksina…? 😀 Jos tällainen keissi on teille tuttu, niin tutustu näihin vihanneslettuihin, sillä uskallan väittää, että lapset, jotka eivät syö vihanneksia vihanneksina, saattavat haluta maistaa näitä lettuja… Näihin on upotettu vihanneksista/juureksista parsakaalta, perunaa sekä porkkanaa, nam!
Vihannesletut (gluteeniton)
2 keskikokoista parskaalta (á 300g)
2 pientä perunaa
2dl juustoraastetta
2dl porkkanaraastetta
1½tl suolaa
mustapippuria
mausteita oman maun mukaan
4 kananmunaa
2rkl tummaa riisijauhoa
Pese porkkanat, perunat ja parsakaalit. Kuori ja raasta porkkanat. Paloittele parsakaalit pienemmiksi paloiksi. Keitä parsakaalit ja perunat pehmeiksi. Kuori perunat. Soseuta porkkanat, perunat ja parsakaalit ja lisää muut aineet joukkoon. Sekoita. Paista lettusia!
Toivottavasti nämä letut maistuvat teillä myös perheen pienemmille! (Saa niitä aikuisetkin syödä… 😀 )