Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Helppoa ja herkullista: kookoksen ja valkosuklaan makuiset proteiinipalaset

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

proteiinipalaset

Energia- ja proteiinipatukat ovat tosi näppäriä välipaloja, retkieväitä tai miksei niillä voisi aloittaa aamunsakin, kun ravinteet ja ravintoarvot ovat kohdallaan! Nappaa tästä viiden ainesosan resepti talteen, jolla teet High Fat Low Carb protskupalaset, jotka pitävät sinut kylläisenä pitkään. Tämä herkku on makea, suussasulava ja koostumukseltaan ihanan lempeä, siis oikeastaan tosiherkku, ei mikään kuiva proteiinihässäkkä.

kookos-valkosuklaaproteiinipalaset

50g kaakaovoita

2rkl kookosmannaa

1dl heraproteiinijauhetta (vanilja)

2dl kookoslastuja

ripaus suolaa

Sulata kaakaovoi ja kookosmanna vesihauteessa. Lisää seuraavaksi heraproteiini sulan rasvan joukkoon sekoittaen. Lopuksi lisää kookoslastut ja suola. Kaada massa laakeaan astiaan tai jääpalamuotteihin ja laita vähintään 30 minuutiksi pakkaseen jähmettymään.

proteiinipalaset

Jos tykkäät reseptistä, niin voit vaikka painaa postauksen sydäntä! 🙂 Toivottavasti tästä reseptistä tulee teilläkin suosikki!

KIVA, KUN SEURAAT MYÖS ig: @skribentti / fb: Ready Steady Flow

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.