Taikinalla takaisin
Blogikuvioissa ollaan! Entistä vahvempana. Vaikka salilla käynnit ovatkin jääneet väliin… Haha.
Aloitetaan hengähdystauon jälkeinen ura neutraalisti myskikurpitsaletuilla, niin kukaan ei joudu pahoittamaan mieltään tai väärinymmärtämään mitään 🙂 Yritän kirjoittaa reseptinkin mahdollisimman selvästi 😉
Kypsytä myskikurpitsanpuolikkaita uunissa noin 45 minuuttia (niin kauan, kunnes malto on pehmeää). Kaavi maltoa 5dl kulhoon ja sekoita joukkoon 2 kananmunaa ja 2rkl kookosjauhoa sekä hyppysellinen suolaa. Paista keskilämmöllä pannulla pieniä lettuja voissa, gheessä tai kookosöljyssä.
Aika helppoa ja namia.
Kiitti reseptistä 🙂
Ole hyvä 🙂