Voiko täytekakun pohja olla maidoton, gluteeniton sekä munaton?
Yhteistyössä Foodinin kanssa
Voi olla! Tässä tulee hyvä pohjavaihtoehto erityisruokavalioleivonnalle. Jos teillä juhannuskakku on vielä tekemättä, niin ota tästä ohje ja ala väsäämään 🙂 !
Täytekakun pohja (maidoton, gluteeniton, munaton)
2 dl sokeria
150g haluamaasi rasvaa
3 dl omenasosetta tai banaanisosetta
4dl gluteenittomia jauhoja, esimerkiksi riisijauhoja
1.5 tl leivinjauhetta
Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää omenasose ja jauhoseos. Kaada vuokaan ja paista 180 asteessa noin 30 minuuttia. Jäähdytä, halkaise ja täytä haluammallasi täytteillä.
Kesä on juhlien aikaa, joten toivottavasti tämä ohje auttoi jotakuta -ton-kokkia pohdinnoissaan 🙂