Hae
Emmi Anniina

Mennään Täysii!

Tiedättekö mitä odotan tosi paljon? Lauantaita kahden viikon päästä (25.11), meinaan silloin on Täysii-seminaari! Oletteko te kuulleet kyseisestä, jo kuudetta kertaa järjestettävästä, semmasta? Minä olen kuullut, ja siitä haaveillut, mutta nyt vasta pääsen ekaa kertaa sen kokemaan – ja aloitan mukavasti backstagelta, sillä – miten siistiä! – olen päässyt Täysii-tiimin jäseneksi ja olen tuolloin töissä tuolla Tampere-talolla!

Täysii-seminaarissa on joka vuosi uusi teema ja uudet puhujat. Tänä vuonna teemana on Intohimo! Haluatko kuulla innostavia tarinoita oman intohimon toteuttamisesta? Etsitkö vielä omaa intohimoasi jollakin elämäsi osa-alueella? Kaipaatko sitä viimeistä töytäisyä kohti oman intohimosi toteuttamista? Tahdotko osaksi innostavaa ilmapiiriä, jossa jaetaan parhaat keinot, vinkit ja välineet intohimojen käytäntöön valjastamiseen? Olisiko halua verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa? Tule Täysii-seminaariin mukaan, sinne saa vielä lippuja!

Tänä(kin) vuonna puhujalista on vaikuttava, mukana ovat: Aira Samulin, Ilkka Koppelomäki, Johannes “Hatsolo” Hattunen, Jutta Gustafsberg & Juha Rouvinen, Nina Rinne, Pasi Rautio, Petri Hiissa, Sanna Kämäräinen, Sanna Wikström, Sonja Kaunismäki, Tomi Kokko sekä Tony Dunderfelt.

Seminaarin puhujista odotan tosi monia: Aira Samulin nyt on varmaan jokaisen naisen ikäidoli – kiva päästä kuuntelemaan hänen puheenvuoroaan. Jutta Gustafsberg & Juha Rouvinen kiinnostavat, sillä he puhuvat pariskuntana mielenkiintoisesta asiasta. Sanna Wikström on upea kirjoittaja ja intohimoisesti luotsannut ihailemaani Hidasta Elämää-sivustoa. Tomi Kokko on kuulemani mukaan mahtava puhuja, ja toki hänen terveys/hyvinvointijuttunsa ovat iskeneet minuun sisällöltään jo hänen ensimmäisistä teksteistä lähtien. Tony Dunderfelt – viisas mies, jota kuuntelee aina vaan tosi mielellään. Tässäpä siis minun suosikkini puhujista  🙂 Kenen puheenvuoron sinä tahtoisit kuulla?

Täysii-seminaarista voit lukea lisää täältä.

// Emmi

4 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Voi tonne ois joskus tosi jieno mennä, oon parina vuonna kyllä katsonut että olis varmasti itseä kiinnostavia juttuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *