Hae
Emmi Anniina

Niin myötä-, vastoin- kuin blogikäymisissäkin

Tehdään tämä nyt virallisesti ja esitellään blogini toinen kirjoittaja teille lukijoille! Näyttää, että olen saanut rakkaan mieheni vahvistamaan blogin kirjoittajarintamaa säännöllisen epäsäännöllisesti. Miten kivaa! Mieheni on ollut osa blogia jo pitkään; hän on kirjoittanut useita juttuja tänne – ja toki hän kokkailee ja kehittelee reseptejämme kanssani.

Ajattelin, että olisi ehkä hyvä aika nyt hieman tutustua häneen tarkemmin, koska tekstejä häneltä taitaa olla tulossa aika monta myös tulevaisuudessa. Blogin statistiikasta myös huomaan, että hänen tekstejä luetaan vähintäänkin ihan yhtä paljon kuin minunkin, joten miksipäs en ottaisi häntä viralliseksi fiittaajaksi blogiini 🙂 Koska blogini aihepiiri on näiden kuuden vuoden aikana muuttunut jo paljon pelkästä refluksiperheiden vertaistuesta hyvin paljon laajempaan, koen, että tämä muutos on vain ja ainoastaan positiivinen ja teitä lukijoita paleveleva!

Mies on blogissa edelleen se Supermies, mutta itsenään hän jättää tekstinsä perään tästä lähtien nimimerkin RJ, jos teksti on kokonaan hänen omansa (ja vastaa kommenteissa myös tällä nimimerkillä). Pyysin miestäni kirjoittamaan teille sellaiset faktat itsestään, joita
hän toivoo teidän hänestä tietävän ja jotka mielessä teidän olisi hyvä hänen
tekstejään lukea.

Ajattelin avata teille hieman ajatusmaailmaani alla olevien teesien kautta. Mielestäni niiden perusteella saatte paremman kuvan arvopohjastani. Ne kertovat teille periaatteista, jotka ovat tekstieni ja toimintani taustalla:

Uskon enemmän tekoihin kuin sanoihin. Vaikka sanoillakin on merkitystä, teot osoittavat vasta todellisuudessa, että seisooko sanojensa takana.


Mustan ja valkoisen väliin mahtuu monta harmaan sävyä. Olen sitä mieltä, että ei ole yhtä oikeaa tapaa tehdä asioita. Tärkeintä on, että osaa perustella, miksi tekee jotakin niin kuin tekee. Bonuksena tietenkin vielä se, että pystyy osoittamaan, että valitsemansa tie vie maaliin asti.


Yritän keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, sillä muuten teen kaiken vain vähän sinne päin.


Vain muutos on pysyvää. Olen lähtökohtaisesti skeptinen uutta kohtaan, mutta en tyrmää mitään, jopa hullulta kuulostavia oivalluksia, ennen kuin olen selvittänyt niiden taustat perinpohjaisesti.


Luotan siihen, mitä silmäni näkevät ja mitä sydämeni sanoo enemmän kuin pelkkään teoriaan siitä, miten asian kuuluisi mennä.


Uskon, että luonnosta löytyy lääke jokaiseen vaivaan.


Pidän terveellistä elämäntapaa oletusarvona. Ennaltaehkäisy on terveyden ylläpidossa avainsana.

En syö vain nälkääni vaan haluan myös samalla ravita kehoani kokonaisvaltaisesti.


Liikuntafilosofiani on ”enemmän on vähemmän”. Koska meillä kaikilla on vain rajallinen määrä voimavaroja käytössämme, täytyy punnita tarkkaan mihin niitä käyttää.


Pelkkä harjoitus ei tee mestaria, vaan täydellisen suorituksen harjoitus tekee mestarin. -Vince Lombardi

Tähän loppuun linkkaan mieheni kirjoittamia blogitekstejä (tai ainakin sellaisia, joissa hän on ollut pääkirjoittajana/antanut asiantuntemustaan). Toivottavasti niistä löytyy teille uutta luettavaa, jos ette ole jokaiseen tekstiin aiemmin perehtynyt 🙂

Löytyykö kehostasi edes hivenen näitä aineita?
Onko sinunkin kehossasi kaikkia aakkosia tarpeeksi?
Vieraskynä: Näitä asioita sinulle ei ehkä kerrota neuvolassa rokotteista!
Tiesitkö tämän kaiken kahvista? Ja mitä kaikkea voikaan kahviin tunkea?
Miksi me olemme niin luomuja?
Maadoittuminen – kaikkien aikojen tärkein terveyslöytö
Onhan teidänkin suolistossa paljon hyviä tyyppejä?
Treeniterkut helteestä!
Lapsiperhe + vuosi ilman tartuntauteja = mahdoton yhtälö?
Meidän perheen univinkit
Kerää koriin viisi superfoodia 
No miksi niitä superfoodeja pitää sitten popsia?
Vastaukset kysymyksiin – uniasiantuntija vastaa
Vieraskynä: se aika vuodesta

Tervetuloa kirjoittajaremmiin näin hieman virallisemminkin, kultaseni!

Muut seurantakanavat ovat:
Blogin facebooksivu: https://www.facebook.com/heimeillavalvotaan/
Minun instagram: @skribentti
Miehen instagram: @ramonjansson

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *