Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Linkki upeaan, arvokkaaseen, tärkeään arvontaan: voittajalle kolme kuukautta Gubbe-palvelua!

Kaupallinen yhteistyö: Gubbe

Gubbe

Vaikka tämän tekstin otsikko on iloinen ja aihe on tärkeä, en olisi halunnut tällaista tekstiä joutua kirjoittamaan. Olisin halunnut tämän tekstin otsikoksi ”Kolmen kuukauden Gubbe-kokeilu” tai muuta vastaavaa. Niin, muistanette viime vuodelta Gubbe-yrityksen kanssa yhteistyössä kirjoittamani kattavan tekstin? Jos ette, se kannattaa lukaista tästä:

Yksi merkityksellisimmistä yhteistöistäni ja arvokkaimmista järjestämistäni arvonnoista: Gubbe – palvelu, joka luo ystävyyttä yli sukupolvien!

Tuossa tekstissä kerroin Sylvistä, joka sai kauttani kolmen kuukauden Gubbe-palvelun luokseen. Sylvi kuitenkin menehtyi ennen kuin tuota kolmea kuukautta hän oli palvelua saanut. Tämän suru-uutisen myötä nyt sitten Gubben henkilökunnan kanssa mietittiin, että voitaisiin arpoa kolmen kuukauden setti instagramissani niin, että voisin kirjoitella kokemustekstin sitten voittajan Gubbe-käynneistä. Voittajan ei tarvitse itse kertoa mitään minulle, vaan saan anonyymisti Gubben raportit kolmen kuukauden ajalta ja niiden pohjalta koostan tekstin.

Itse Gubbe-palvelusta voit lukea lisää ylläolevasta linkkaamastani tekstistä tai Gubbe-palvelun nettisivuilta. Arvonta kattaa siis kolmen kuukauden Gubbe-palvelun, jonka euromääräinen arvo on 912e. Arvonnan tarkemmat säännöt voit tsekata minun IG-julkaisusta:

@emmianniinajansson

Jos menet osallistumaan arvontaan, niin onnea siihen!

Kaupallinen yhteistyö: Gubbe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.