Hae
Emmi Anniina

Haluatko nähdä 50 kuvaa Asuntomessuilta? Tässä iso kuvapostaus!

*liput saatu

Kävin mediapäivänä katsastamassa Asuntomessut*, jotka järjestetään tänä vuonna Kouvolan Pioneeripuistossa kasarmialueella. Messut ovat auki 11.8.2019 asti, ja tarkemmat aukioloajat ja muut infot löydät täältä: KLIK!

Jos tahdot maistiaisia ennen messuille menoa (okei, tämän postauksen myötä jo ehkä vähän isompiakin suupaloja), niin katsasta tämä postaus! Varsinkin, jos messut eivät tänä kesänä mahdu suunnitelmiisi, niin tästä saat pienen katsannon, että millaista messuilla tänä vuonna on. Nyt pyrin kuvaamaan muutakin kuin vain omaa silmää miellyttäviä ratkaisuja, sillä päättelin, että ehkäpä kaikilla lukijoillani ei ole aivan tismalleen samanlainen sisutusmaku kuin minulla, heh.

asuntomessut

Miltäs tämän vuoden Asuntomessut näyttävät mielestäsi?

// Emmi

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA:

IG: @skribentti / FB: @readysteadyflow

SINUA SAATTAISI KIINNOSTAA MYÖS:

MINKÄLAINEN OLI TÄMÄ SISUSTUSVUOSI?

TÄSSÄ ASIASSA ELÄN SITKU-ELÄMÄÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.