Hae
Emmi Anniina

Viikonloppuherkkuvinkin vuoro!

Mitä jos antaisit tämän viikonlopun alkaa herkullisella vuohenmaitopannarilla? Tässä ei ole käytetty lehmänmaitoa, gluteeniviljoja eikä perussokeria, mutta on silti ehdottoman herkullinen! Tämä pannari on parasta suoraan uunista tullessaan!

Vuohenmaitopannari
1l vuohenmaitoa
1,5dl kookosjauhoja
1rkl psylliumia
2-3 kananmunaa
50g gheetä
0,5dl kookossokeria
0,5 tl suolaa
1tl kanelia
ripaus vaniljaa
1rkl kookosöljyä voiteluun

Sekoita ainekset keskenään ja anna turvota puolisen tuntia.
Voitele leivinpaperi kookosöljyllä. Paista uunissa 200 asteessa noin 40-50 minuuttia.

Hauskaa viikonloppua kaikille! 
Minun viimeinen kokonainen työviikko on nyt ohi (jeeeee!), ja viikonloppuna on luvassa jatkoa taas mahtaville NLP-opinnoilleni! Luvassa olisi myös sukulaisen synttäreiden juhlintaa ja perheen kanssa oleskelua. Tämä ilta kuluu erikoisesti Pikkusankarin kanssa kaksin kotona, ja suunnitelmissa olisi ainakin pienimuotoista siivousta ja kirppiskamojen raivausta, tietty herkuttelun ja lähistelyn lisäksi 🙂 Ja muistakaa, vaikka blogi ei päivittyisi usein, niin instagram päivittyy ihan päivittäin: @skribentti, nähdään siis sielläkin :-)! (Ja jos meidän perheen ruokakuviot ja hyvinvointiasiat kiinnostelee enemmänkin, niin niitä juttuja löytyy myös mieheni tuoreelta instatililtä: @ramonjansson)

Yhteistyössä Foodinin kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *