Hae
Emmi Anniina

Mitä oli Lautasella?

*Messuilla käynti bloggaajapassilla ja osa kuvien tuotteista saatu pr-näytteenä

lautasella

Kuinka moni kävi teistä viime viikonloppuna Lautasella-messuilla? Me kävimme koko perheen voimin, ja aikamoiset messut olivatkin, haha 😀 No, sen lisäksi, että juoksimme poikiemme perässä, niin pääsimme me myös maistelemaan uutuuksia monista eri erikoisruokavalioiden kategorioista. Messuilla oli tarjolla maisteluita ja esittelyjä gluteenittomista ruuista, vegaaneista ruuista, raakaruuista, elävästä ravinnosta jne. En tiedä Suomesta tämän parempaa tapahtumaa erikoisruokavaliota noudattaville ihmisille! Jos siis et tänä vuonna käynyt näillä messuilla, niin kannattaa käydä ensi vuonna. Messuilla on myös paljon ohjelmaa ja tietoiskutyylisiä miniluentoja, mutta me emme kyenneet kolmen lapsen kanssa istahtamaan kovinkaan moneksi minuutiksi paikalle, joten ohjelmat jäivät vähemmälle meillä.

lautasella

lautasella

lautasella

lautasella

lautasella

lautasella

lautasella

lautasella

lautasella

Nyt kokeilemaan tuotteita!

Minä olin bloggaajapassilla noilla messuilla, ja mukaani tarttui pr-näytteitä. Kun tulimme kotiin, laitoin näytteet pöydälle ja kuvasin ne teille, jotta saisitte hieman ajatusta siitä, millaisia tuotteita messuilla on tarjolla. Toki messuilla oli paljon muitakin tuotteita kuin minun kuvissani tänään. Kaikilla ständeillä en millään saanut käytyä, ja tokikaan kaikiltä ständeiltä ei tarjottu mukaan pr-näytteitä. Lautasella-messujen sivuilta voi sitten tarkemmin katsella, että mitkä kaikki yritykset olivat messuilla mukana. Yhteistyökumppaneitteni, myös messuilla mukana olleiden Foodinin ja Biomedin tuotteita en esittele tässä, vaan tässä on kattaus muista tuotteista. (Ensimmäisen kuvan chiavanukas, jonka maistelimme messuilla, oli kuitenkin Foodinin.)

En lähde sen kummemmin kertomaan teille näistä tuotteista, vaan annan nyt vain yleissilmäyksen teille. Osa tuotteista onkin meille niin tuttuja, että ostamme niitä kotiimme säännöllisesti. Osa tuotteista on paljon vieraampia, ja osaan tutustumme nyt vasta ensimmäistä kertaa. Vähän enemmän esittelyjä tuotteista olen tehnyt Instagramin Storyyn (@skribentti biossa kohta ”messut 2019”)

lautasella

lautasella

lautasella

lautasella

lautasella

lautasella

Muun muassa tältä siis näyttää Lautasella-messuilla. 🙂 Eike olekin ilahduttavaa, että gluteenittomalle perheelle löytyy nykyään jo niin paljon kaikkea, ihan lakuista kaikenlaisiin jauhoihin ja couscousiin, muroihin, leipiin ja patukoihin, jeeeeee!

// Emmi

LUE MYÖS:

LEMPEÄ, PEHMEÄ JA MAUKAS MUSTIKKAINEN RAAKAKAKKU

HERKULLINEN NUTELLA, SE TERVEELLISEMPI VAIHTOEHTO!

KUN SUKLAANHIMO ON VALTAVA: MAAILMAN NOPEIN RAAKASUKLAA!

TOIVOTTAVASTI TAPAAMME MYÖS MUUALLA:

IG: @skribentti / FB: @readysteadyflowblog

2 kommenttia

  1. Jonna / Palasia arjestani kirjoitti:

    Kai sulla oli siellä matkalaukku mukana ? Mä en tänä vuonna päässyt messuille, mutta ehkä ensi vuonna sit taas!

    • emmi kirjoitti:

      Meillä oli rattaat pienimmälle, niin se toi vähän kuljetustilaa lisää, hih.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.