Hae
Emmi Anniina

15 raakakakkua, osa 2/3: marjaisat raakakakut

Ensimmäisessä raakakakkukoontipostaussarjan osassa tsekkailtiin täyteläisiä raakakakkuja: suklaisia, mokkaisia, kinuskisia ja toffeisia. Pääset nappaaman ohjeet täältä, jos postaus meni sinulta ohi:

15 raakakakkua, osa 1/3: suklaiset, toffeiset, mokkaiset ja kinuskiset raakakakut

Tällä kertaa leivotaan marjaisia raakakakkuja! Ne sopivat takuuvarmasti kesään, koska ne voi päällystää kauden marjoilla, vaikka itse reseptissä ei niin mainittaisikaan! Eli luovuutta saa käyttää raakakakkujen koristelussa – harvoin voit pilata kakkua tuoreiden marjojen kanssa operoimalla  😎

Postaussarjan kaikki reseptit on tehty aikoinaan Foodinin kanssa yhteistyössä. Tällä hetkellä pidän reseptinkehittelystä vauvavuositaukoa eli nämä koontipostaukset eivät ole yhteistyöpostauksia. Klikkaat vain blogipostauksen esikatselun päältä, niin pääset lukemaan reseptin!

Aloitetaan mansikkaraakakakulla, sillä sen sesonki on nyt päällä! Tässä kakussa on käytetty pakastekuivattua mansikkaa itse kakkuun ja sitä kannattaakin käyttää maun ja rakenteen vuoksi, mutta käytä sinä tuoretta mansikkaa koristeluun!

Tuo kesä pöytään hetkeksi: hurmaava mansikkaraakakakku

Puolukka-karamelliraakakakku on ollut maultaan yksi vaikuttavimpia raakakakkujamme! Testaa tämä!

Iiiiiiiiiihana puolukka-karamelli raakakakku (gluteeniton, vegaaninen, pähkinätön, VHH)

Tyrni on vähän harvinaisempi raakakakkujen ainesosa, mutta, vaikka itse sanonkin, tässä kakussa se on saatu todella onnistuneeksi makupariksi lakritsin kanssa.

Valloittava tyrni-lakritsiraakakakku

Loput kolme kakkua ovat mustikkaraakakakkuja: on siis varaa valita, jos mustikasta tykkää! Ensimmäinen versio on pähkinätön.

Tämän vuosikymmenen viimeinen raakakakku: Pähkinätön mustikkaraakakakku

Taatelit toimivat raakakakkujen pohjissa oikeastaan lähes aina! Tässä on yksi hyvä esimerkki:

Lempeä, pehmeä ja maukas mustikkainen raakakakku

Kuitenkin, kaikki ei pidä taateleiden mausta. Jos sinä olet sellainen, ota käyttöösi seuraava resepti, siinä käytetään pohjassa aprikooseja. Erinomainen valinta nekin!

Raakakakku-unelmia osa 2/3: Mustikkainen kakku

Viimeisessä osassa tsekataan sitten hedelmäiset raakakakut! Pysyhän kuulolla!

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA: @emmianniinajansson / FB: @emmianniinablog

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.