Hae
Emmi Anniina

Kesätoiveita

* Tähtimerkatut aktiviteetit ovat osa kaupallista yhteistyötä Instagramissani. Postauksen kuvat ovat Särkäniemestä.

Kesä inspiroi minut tänne tekemään pienen kesäkuulumispostauksen. Kesän aluksi taas kysyimme lapsilta, mitä kesätoiveita heillä on. Parhaamme mukaan pyrimme niitä sitten toteuttamaan edellisten kesien tapaan. Listaan tuli mm.

Linnanmäki

Särkänniemi*

Tykkimäki*

Puuhapark

Serena

Superpark

Muumimaailma

boulderointi

kiipeily ulkokiipeilypuistoissa

Mummolassa olo

Pokemon-kävelyt

mökkeily

lautapelien ja korttipelien pelaaminen

leipominen

Särkänniemi

Särkänniemi

Isoimman osan lomabudjetista nappaa ehdottomasti huvipuistot ja muut maksulliset aktiviteetit. Ihan kaikkia ei tänä vuonna ehkä toteuteta, ja kaikki eivät pääse kaikkiin paikkoihin, eivätkä tosian haluakaan. Esimerkiksi Muumimaailmaan halusivat vain pienemmät lapset. Linnanmäelle halusivat kaikki, mutta tällä kertaa mies teki vain ilmaislaitteiden retken pienempien kanssa, sillä isommille oli luvattu jo Särkänniemi ja Tykkimäki. Särkänniemi on huviteltu kaikkien muiden kanssa paitsi tyttösen. Tykkimäkeen pääsee tyttökin sitten mukaan. Se siis on luvassa vielä heinäkuun lopussa. Seranaan on jo ostettu liput ja nyt vaan odotellaan seuraavaa sopivaa hellepäivää. Superparkkiin lapset pääsivät sadepäivänä. Puuhaparkia vielä mietitään, että toteutetaanko se tänä kesänä vai ei. Samoin ulkokiipeilypaikkoihin meno on vähän vielä kysymysmerkin alla. Boulderointi on keskimmäisen poikamme lemppariharrastus tällä hetkellä, joten sitä ollaan nyt kokeiltu. Harkitaan seuraavaksi ihan kausikortin hankkimista lähellä olevaan boulderointipaikkaan. Kaikki ei-budjettia-vaativa touhu toteutetaan aina satavarmasti 😀 Meillä on ihan pian 10-vuotissynttärit ja 13-vuotissynttärit, joten tällä hetkellä tästä listasta pystyy vielä antamaan lahjatoiveita kyselevillekin vinkkejä – niin maksullisia kuin maksuttomiakin. Ihaninta on, jos pojat saavat lahjaksi yhteistä aikaa kummiensa kanssa kanssa! Ja vaikka he tykkäävätkin meidän vanhempien kanssa kesätouhuja tehdä, niin toive heillä on aina, että muutkin tärkeät aikuiset haluaisivat heidän kanssaan aikaa viettää.

Särkänniemi

Särkänniemi

Tähän asti kesä on ollut ihana, ja minulla myös samalla työntäyteinen. Teen normaalisti valmennuksia koko kesän ja jopa enemmän kuin keväällä ja talvella, sillä tuuraan kollegoita. Myös Natuilla kävin töissä ja toki myös nauttimassa miehen ja tytön kanssa. Mies on käynyt Keski-Suomen mökillä eri lapsikokoonpanojen kanssa jo kolmesti. Ja tietenkin olemme viettäneet myös aikaa tukiperhelasten kanssa, jotka ovat nyt kesällä viettäneet meillä lomaa perusviikonloppujen lisäksi 6 lomapäivää.

Millaiset kesätoivelistat teidän lapsilla on? Sisältääkö ne vain pieniä juttuja, kuten saippuakuplan puhaltelua ja uimista, vai onko jollain toiveena jotain tosi erikoista ja vaikeasti toteutettavaa? 😀

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA:

IG ja TikTok: @emmianniinajansson

FB: @emmianniinablog

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *