Hae
Emmi Anniina

Kurkistus yöpöytäni laatikkoon

Minulla pitää olla yöpöytä – ja melko tilava sellainen! (Mieheni puolella ei ole…) Nimittäin sinne pitää mahtua paljon kirjoja! Ajattelin nyt kurkistuttaa blogin puolella tämän hetkisiä kirjavalintojani.

Rakastan lukemista, uuden oppimista, sanallista maailmaa ja kaikkea sitä vaikutusta, mitä lukeminen päälle tekee. Nykyään luen kyllä ihan liian vähän (itselleni). En ole perinteinen romaanilukija, ja viimeisin romaani taisikin olla viime vuoden alussa Puhdistus, jonka ystävältäni lainasin. (Nykyään nämä juonelliset hetket vietetään pääasiassa lastenkirjojen kera.) Runokirjoja en lue, mutta ajatelmakirjat ovat mieleeni. Viimeisin tällainen taisi olla äidiltäni lainattu Katri Helenan Taivaan tie. 

Sellaista minun yöpöytäni kätkee. Mites teidän yöpöydän laatikot? 🙂

6 kommenttia

 1. Nea- Kädenjälkiä Sydämessä kirjoitti:

  Täällä tykätään myös hulluna kirjoista! Nyt tosin kaikki kirjat on vaihtunut koulukirjoihin joten vapaaajan lukeminen on jäänyt vähemmälle. Liityin lukijaksi 😉

  • Emmi kirjoitti:

   Kirjat ovat kyllä parhaita! Ja eikö ne koulukirjatkin ole ihan kivoja… 😉 (Minä ainakin luen nyt vapaaehtoisesti mun tutkinnon aiheeseen liittyviä kirjoja, vaikka valmistuin jo yli viisi vuotta sitten.)

   Kiva, että liityit! 🙂

 2. watels kirjoitti:

  Mulla yöpöytä kätkee kaiken lajittelemattoman roinan.. Esim. Lasten taideteokset ja muistoja. Pitäisi lajitella.

  Elsa / sosetta ja sotkua blogista 😉

 3. Rinttu kirjoitti:

  Itsekin tykkään lukea, mutta… pitäisi saada luettua kirja alusta loppuun yhtäjaksoisesti ilman keskeytyksiä! No, sehän on helppoa 😉 lapset hiljaiseksi ja kaikki liikkeet seis – ainakin parin päivän ajaksi, ei edes töihin menoa… Pomo tykkäisi kans? Olen nyt opetellut lukemaan pätkissä, ehkä tämä tästä. 🙂

  • Emmi kirjoitti:

   Ehkä toi onkin just se syy, miksi minä en enää juuri romaaneja lue 😀 Pakko kyllä myöntää, että minä otan lukuaikaa välillä yöunistakin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.