Hae
Emmi Anniina

Lempparibloggaajiani Vaikuttajamedian ulkopuolelta

Yhdessä kirjoituksessa (klik!) esittelin Vaikuttajamedian bloggaajia ja heidän blogejaan. Lukijani toivoi, että esittelisin myös Vaikuttajamedian ulkopuolelta blogeja, joita seuraan. Tässä se postaus nyt tulee!

Kun aloin listaamaan blogeja, joita luen, huomasin, että olen tosi puolueellinen 😀 Siis apua! Melkein kaikki blogit, joita luen säännöllisesti, ovat minun kavereiden ja ystävien blogeja… Mutta tämä lista oli ihana tehdä, sillä ehdottomasti sen lisäksi, että nämä ihmiset ovat aivan mahtavia tyyppeinä, he ovat myös hyviä ja ja mielenkiintoisia bloggaajia!

Ihania blogeja!

Yli Pyykkivuorten

Rakas ystäväni Hanna. Tutustuin Hannaan Kaksplussalla, ja meillä klikkasi heti! Tiesin, että tässä on ystävä koko loppuelämäkseni. Hannan kanssa ollaan tekemisissä viikottain. Hanna on ihan ammattilainen blogihommeleissa. Hän taitaa virheettömän kieliopin, kivat kuvat, ja mikä parasta: todella mielenkiintoisesti, hauskasti ja rikkaasti kirjoitetun sisällön. Hanna kirjoittaa äitiydestä, kolmen lapsen perhearjesta, naiseudesta ja vähän myös keliakiasta. On Hannalla välillä reseptejäkin, kulttuuria ja muutakin. Hanna on ystävällinen, empaattinen, älykäs ja sanavalmis nainen!

Kuvassa Hanna ja meidän kuopuksemme

Munakoisoni ja Minä

Jasmin on toinen ystävä, jonka sain Kaksplussan kautta. Jasmin on kuopuksemme kummitäti ja Jasmininkin kanssa olemme tekemisissä viikottain, paniikkipuheluita myöten… (kiitos ihana taas avusta, kun viimeksi taisin soittaa aika myöhään illalla, että ”Miksi ihmeessä en saa muistikortilta kuvia ulos tietokoneelle?”) Jasmin on yhden ihanan tytön äiti, ja hänkin kirjoittaa paljon äitiydestä, naiseudesta ja perhearjesta, mutta myös mielipidekirjoitukset ovat hänen vahvaa alaansa. Jasminin blogista löydät paljon myös reseptejä. Jasmin on ammattilainen blogin suhteen, ja nykyään hän on myös valokuvaaja! Kiinnostavaa on se, miten Jasmin on uskaltanut heittäytyä hoitotyöstä kokonaan yrittäjäksi. Jasmin on upea, rehellinen ja hauska!

Kuvassa Jasmin ja meidän kuopuksemme, Jasminin kummipoika.

Anna Huhtilainen

Anna on ollut varmaan minun ensimmäinen oikea ”blogikaveri” silloin joskus vuonna 2012, kun aloittelimme molemmat blogiamme samaan aikaan. Blogiskene oli toooooosi paljon pienempi silloin, ja bloggaajat kommentoivat toistensa blogeja ahkerasti. Vaikka meillä oli ihan erilaiset blogit tuolloin, löysimme nopeasti yhteyden, joka on säilynyt näihin päiviin asti. Annan kanssa näämme tosi harvoin, koska välimatkamme on iso, varsinkin nykyään. Annan blogi on yksi ihan minun lemppareista, sillä Anna kirjoittaa rennosti, kauniisti ja rehellisesti pohdintojaan elämästä ja hyvinvoinnista. Rrrrrrrakastan Annan positiivisuutta ja elämänasennetta! Meitä Annan kanssa yhdistää mm. isiemme kuolemat, ja on ollut niin sydäntälämmittävää jutella siitä(kin) asiasta Annan kanssa. Anna ihmisenä on niin hymyilevä ja ystävällinen, että Annan ollessa läsnä koko huone on täynnä positiivista energiaa. Viime puhelu meillä Annan kanssa oli todella iloinen: sain kuulla Annan ihanan ja odotetun raskausuutisen! Oli niin vaikea olla huutamatta sitä iloa koko maailmalle heti! Onnea vielä rakas Anna!

Monna treenaa

Monnan blogikin on niitä alkuaikojen blogeja, joihin tutustuin jo moooonta vuotta sitten. Nykykään Monna on yksi niistä Suomen harvoista ihmisistä, joka voi tituleerata itseään ammattibloggaajaksi, joka oikeasti elättää itsensä pääasiassa blogillaan. Ihan mieletön saavutus! Monnan olen tavannut viimeisen puolen vuoden aikana monesti, sillä olen ollut kutsuttuna Monnan tuottamiin tapahtumiin useasti. Monna on taitava myös siinä hommassa! Ihana monitoiminainen! Monna on tosi iloinen, avoin, ymmärtäväinen, laajakatseinen ja kaikki huomioonottava ihminen. Monnan tekstit liittyvät hyvinvointiin, lapsiperhearkeen, parisuhteeseen ja on joukossa myös mielipidekirjoituksiakin. Monna blogi on värikäs ja selkeä, kivaa luettavaa!

Naturella

Naturella-blogin kirjoittajaan, blogini lukijaan, tutustuin alunperin niin, että hän otti yhteyttä, sillä ajatteli meidän olevan samantyylisiä – ja oikeassahan hän oli! Treffattiin, eikä oltaisi haluttu lopettaa sitä treffaamista! Blogin kirjoittaja on omat arvonsa selkeästi tietävä ja niiden mukaan elävä rohkea kolmen lapsen äiti. Hän tietää paljon eri asioista ja kirjoittaa niistä mielenkiintoisesti kauniiseen, luonnonläheiseen blogiinsa. Tätä blogia kannattaa lukea, jos tykkää lukea ekologisuudesta, luonnonmukaisesta ruuasta ja hieman valtavirrasta poikkeavista ajatuksista.

Maria Nordin

Mariaan tutustuin Kaksplussalla ollessani. Nyttemmin me molemmat olemme sieltä jo lähteneet mutta edelleen pidämme yhteyttä. Maria on valloittava persoona! Samaan aikaan niin herkkä, mutta niin vahva. Maria osaa todellakin ajatella ”boksin ulkopuolelta” ja jakaa näitä oivalluksiaan blogissaan. Maria tutkii paljon asioita, ja usein omien oivallusten lisäksi blogissa on viitteitä tutkimustuloksiin. Maria osaa ravistella lukijoiden ajatusmaailmaa teksteillään! Maria kirjoittaa mielen vahvuudesta ja ihmisen mahdollisuuksista muokata aivojaan. Maria kirjoittaa terveellisestä ravitsemuksesta ja muistakin asioista, jotka ovat auttaneet häntä parempaan elämään. Marialla on myös tosi mielenkiintoisia verkkokursseja, liittyen mm. vauvojen vessahätäviestintään ja siitepölyallergioiden helpottumiseen.

Kultainen Sulka

Maijun olen vain kerran tavannut, mutta se tapaaminen oli ihana. Maiju kutsui minut ja muutaman muun bloggaajan kotiinsa, ja vietimme niin mukavan iltapäivän yhdessä. Maijusta huokuu aitous, itsevarmuus ja kauneus. Olen aivan ihastunut Maijun blogiin, sillä Maiju kirjoittaa sellaisista kasvatustavoista, jotka todellakin ovat myös minun tavoitteenani. Maiju kirjoittaa myös hyvinvoinnista ja nostaa esille suomalaisia yrittäjiä ja heidän tarinoitaan. Toivottavasti näemme Maijun kanssa pian uudestaan!

Outi Karita

Outia en ole (vielä) tavannut, harmi, mutta instassa kyllä viestit ovat lennelleet! Outin blogi on positiivisuusruiske blogikentällä! Kun Outin blogia lukee, niin tulee miettineeksi, että jos jo blogin kautta on tämmöinen määrä positiivisuutta mahdollisuus välittää, niin entäs sitten kun kohdataan? Outi kirjoittaa perhe-elämästä ja lempeistä kasvatustavoista, positiivisuudesta (no tietty!), mutta myös yleisestikin hyvinvoinnista, liikunnasta ja ruokajutuista.

Eevsku

Eveliina taitaa olla ainoa ammattiurheilija, jonka blogia seuraan. Eevskun olen tavannut muutamia kertoja. Eevsku on todella positiivinen, kannustava ja innostava! Eevskun blogi on täynnä upeita kuvia, syvällisiä tekstejä ja myös mielenkiintoisia sukelluksia fitnessammattilaisen arkeen. Eevskun arvot välittyvät kaikista hänen teksteistään ja huomaa, miten paljon Eveliina on miettinyt kaikkia asioita. Hänen blogistaan siis voi hakea motivaatiota liikkumiseen, hyvinvointiin ja ruokajuttuihin!

Always somewhere else

Mira-Marie on tuttu Kaksplussalta. Mira-Marien kanssa ollaan myös pidetty yhteyttä yllä kaikki nämä Kaksplussan jälkeiset vuodet, hän on tosi ihana ja lämmin ihminen! Mira-Marie on syvällinen, herkkä ja runollinen. Hän osaa kirjoittaa koskettavasti ja kauniisti samaan aikaan. Mira-Marien blogista voi lukea ajatuksia elämästä, lapsiperhearjesta ja käydä syventymässä tunnelmallisiin, aitoihin kuviin värikkäästä elämästä kauniissa talossa. Mira-Marien blogi on osa Maitokahvimediaa.

Koska en osaa lopettaa tätä listaa ikinä, heh, niin pistän pisteen kymmeneen isommin esitellyyn. Mutta laitetaan loppuun vielä kymmenen kivaa blogia vain tähän listattuna: Lapsiparkki, Mrs. Erikkson’s room, Operaatio Äiti, Endorfiinikoukussa, Iloa eloa, Kun äiti kelaa, Poikien Äiti, Jyllannin Suomineito, Kemikaalicocktail ja 47 palasta. Tutustukaa! 🙂

Kenties bloggaajia paikalla…?

Kolmeen minulle uuteen blogiin tulen todennäköisesti lähiaikoina tutustumaan itsekin, sillä tulen tutustumaan myös henkilöihin blogien takana tulevana viikonloppuna. Sain kutsun Visit Jyväskylän järjestämään Ihannaiset-viikonloppuun, johon ilolla osallistun. Tuolla matkalla meitä on minun lisäkseni kolme vaikuttajaa, heidän bloginsa ovat Optimistia ja energiaa, Minnean muruja sekä Arjen pilkahduksia. Jos tahdot seurata meidän matkaamme, niin kannattaa laittaa seurantaan minun instagram @skribentti. perjantaina ja lauantaina sieltä löytyy matkakertomusta meidän varmasti upeasta reissusta!

Nyt olisi kiva kuulla, että löytyikö tästä minun listastani sinulle joku uusi mielenkiintoinen blogi? Voit myös kommentoida sinun lemppariblogit kommenttikenttään!

Jos tykkäsit tällaisesta esittelypostauksesta, niin paina sydäntä 🙂

// Emmi

6 kommenttia

 1. Sandra kirjoitti:

  Tää oli tosi kiva! Löysin paljon kivoja uusia blogeja ??

 2. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Monta tuttua blogia löytyi listaltasi. Tuttuja tietysti nuo Kaksplussan entiset ja nykyiset bloggaajat. Oli myös monta vieraampaa, jotka kuulostivat tutustumisen arvoiselta!
  Olipa kiva katselle instasta teidän Jyväskylä-viikonloppua.

  • emmi kirjoitti:

   Kiitos Minna kommentista! Niinpä, paljon on meillä yhteisiä tuttuja blogeja 🙂 Meillä oli oikein kiva viikonloppu, toivottavasti se välittyi instastakin 🙂

 3. Katja kirjoitti:

  Suurin osa minulle ihan vieraita blogeja! Oli ihanaa tutustua viikonloppuna, olet ihanan herttainen ja aito. <3

  • emmi kirjoitti:

   Kiva, jos tässä oli sinulle uusia blogeja 🙂 Oli kyllä tosi huippua tutustua! Ja sinun blogin nimi kuvaa sinua tosi hyvin ihana Katja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *