Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Mitä tehdä taateleista osa 2/2: herkulliset gluteenittomat taatelikeksit

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

taatelikeksit

Toinen taateleiden hyödyntämisvinkkipostaus on tässä: taatelikeksien muodossa! Joulun jämätaatelit on helppo heittää näihin kekseihin. Tai sitten taatelinrakastajana saatat ihan ostaakin näitä keksejä varten taateleita 😉 Ekan postauksen löydät tästä:

Mitä tehdä taateleista osa 1/2: mehevä gluteeniton taatelikakku

Mutta taatelikekseihin! Ne ovat supersimppeleitä lastenkin kanssa tehtäväksi ja oikein makoisia, ei kuitenkaan ällömakeita! Lähde kokeilemaan!

Taatelikeksit (gluteeniton ja halutessasi maidoton) (noin 60 kpl)

250g kivetöntä taatelia

200g rasvaa, esimerkiksi kookosöljyä tai gheetä

1dl kookossokeria

1 muna

5dl gluteenitonta jauhoa, esimerkiksi riisijauhon ja tattarijauhon sekoitusta

2tl ruokasoodaa

1tl vaniljajauhetta

½dl kermaa (käytä kasvisversiota, jos teet maidottoman version)

taatelikakku

Taatelikekseihin voit hyödyntää samoja aineksia kuin taatelikakkuun, jos niitä on sinulla vielä kaapissasi!

Vatkaa rasva ja sokeri sekaisin. Leikkaa veitsellä taatelit pieniksi paloiksi. Lisää seokseen muna, hienonnetut taatelit sekä ensin keskenään sekoitetut kuivat aineet. Tee taikinasta palloja ja litistä ne keksin muotoisiksi pellille. Paista 200 asteessa 7-8 minuuttia.

taatelikeksit

P.S. Tiesithän, että Foodinin herkkuja löydät myös K- ja S-ryhmän kaupoista, Ruohonjuuresta sekä muista hyvinvoinnin erikoisliikkeistä ja verkkokaupoista!

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA: IG: @emmianniinajansson FB: @emmianniinablog

MUITA KIVOJA RESEPTEJÄ:

Voiko gluteeniton, maidoton, vegaaninen ja ketogeeninen raakasiemennäkkäri olla hyvää? – Todellakin voi!

Gluteenittomat ja vegaaniset välipalapallerot

Erilainen, mutta erittäin herkullinen lehtikaali-punajuurismoothie

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *