Hae
Emmi Anniina
Kaupallinen yhteistyö

Kun suklaanhimo on valtava: maailman nopein raakasuklaa!

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

pikaraakasuklaa

Joskus tulee aivan suunnaton mielihalu suklaaseen. Tiedostava suklaansyöjä ei tietenkään silloin tartu valkosokerilevyyn, jossa on kaakaota vain sen värin vuoksi vaan hän valmistaa itse tuon herkun asiankuuluvalla tarkkuudella, että kaakaon kaikki arvokkaat ravinteet säilyvät mahdollisimman ehjinä (eikä siis kuumenna tekelettään liian kuumaksi). Kerron teille seuraavaksi kolmen ainesosan raakasuklaan, joka ei ainoastaan maistu aivan taivaallisen hyvältä vaan se on kaiken lisäksi supernopea tehdä eikä se vaadi kuumentamista ollenkaan! Suklaa on maidoton, gluteeniton, viljaton, pähkinätön,…

Pikaraakasuklaa

2 osaa kaakaomassarakeita

1 osa kookosmannaa

1 osa hunajaa

Mittaa ainekset astiaan. Sekoita esimerkiksi haarukalla muussaten. Muotoile seoksesta muutama pallero ja nauti! Voit tehdä tällä ohjeella vaikka pikkunälkään niin, että 1 osa = 1 rkl tai sitten isommalle porukalle/isompaan himoon niin, että 1 osa = 1 dl. Sinä päätät.

Tämä ohje on ikään kuin pohja, jota voit helposti muokata makumieltymystesi mukaan lisäämällä seokseen esimerkiksi cashewpähkinöitä, mulpereita, manteleita, gojimarjoja, hasselpähkinöitä, kaakaonibsejä tai vaikka pieneksi pilkottuja kuivattuja taateleita.

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA: IG: @skribentti / FB: @readysteadyflowblog

LUE MYÖS:

TAMMIKUUN TOSCAPIIRAKKA TIETENKIN

HERKUTTELE VÄLILLÄ VAALEALLA RAAKASUKLAALLA

HELPPOA JA HERKULLISTA: KOOKOKSEN JA VALKOSUKLAAN MAKUISET PROTEIINIPALASET

 

Kaupallinen yhteistyö: Foodin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.