Hae
Emmi Anniina

Löhöä sohvalla ja nauti Helsingin kirjamessuista! (Sisältää lippuarvonnan x2!)

*liput arvontaan saatu

Helsingin kirjamessut

Kirjoittanut: Emmi

Tänä vuonna Helsigin Kirjamessuille on helppo mennä: ei julkisilla puljaamisia, ei jonotuksia eikä ihmispaljoutta. Helsingin Kirjamessut järjestetään tänä vuonna verkossa. Toki, paljosta jäädään myös paitsi: ei kirjojen tuoksua ja uutuuskirjojen hipelöintiä, ei messufiilistä, joka syntyy muiden kulttuurinnälkäisten ihmisten yhteenkasautumisesta eikä lasten iloa askartelupajoista ja Pikku Kakkosen tutuista hahmoista, joita voisi mennä halaamaan. On kuitenkin kiva, että messut järjestetään, edes sitten tällä tavalla!

Messujen ajankohta on 22.-25.10.2020, mutta kaikki materiaalit ovat katsottavissa jopa 8.11 asti eli kerkiät tänä vuonna varmasti katsomaan kaikki puhujat ja esiintyjät, jotka tahdot! Messuilla on niin kotimaisia staroja kuin ulkomaisiakin staroja – koko ohjelman voit tsekata täältä: KLIK! Ohjelmaa on kaikille: lapsille, nuorille ja aikuisille. Messujen teemana on tulevaisuus. Messujen ajaksi on luvattu huikeita kirjatarjouksia ja niin, että kirjat kannetaan suoraan syliisi kotiin! Tänä vuonna voit siis sanoa heipat kirjapusseille, joita selkä vääränä messuilla kantaisit.

Arvonta!

Minulla on ilo arpoa teidän blogin lukijoiden kesken kaksi lippua noille messuille! Tässä arvonnassa täällä blogin puolella on siis kaksi eri voittajaa! 😎 Heitä kommenttia: minkä kirjan olet viimeksi lukenut? Arvon liput 21.10.2020 klo 21 eli aikaa on vain vähän osallistua! Voittajille laitan sähköpostia eli huomioithan, että jätät toimivan sähköpostiosoitteen (se näkyy vain minulle).

Jos haluat lisätä voittomahdollisuuksiasi, niin käy osallistumassa myös IG-tililläni (@emmianniinajansson) lippupakettiarvontaan. Siellä arvon yhdelle onnekkaalle kolme lippua!

View this post on Instagram

LIPPUARVONTA (X3) KIRJAMESSUILLE! ? Helsingin kirjamessut ovat tänä vuonna virtuaaliset! Ne järjestetään siis verkossa 22.-25.10.2020. Verkkomessut eivät tietenkään ole sama asia kuin messut paikan päällä fiiliksineen kaikkineen, mutta varmasti tänä vuonna hyvä korvaava kulttuurin nälkäisille ihmisille! Mukana on tänä vuonna huikeat 400 esiintyjää – ja mikä parasta, voit katsoa ne kaikki, sillä esiintymisiin voi palata verkon välityksellä jopa 8.11.2020 asti! Toisin sanoen: tänä vuonna sinun ei tarvitse valita, ketä kuuntelet vaan voit kuunnella kaikki! Luvassa on ohjelmaa aikuisille, nuorille ja lapsille ? Luvassa on niin kotimaista kuin ulkomaistakin staraa ⭐️ Tämän vuoden teemana on tulevaisuus. Näillä messuilla pääset myös shoppailemaan, sillä messujärjestäjät lupailivat huikeita messutarjouksia messukävijöille, kirjat kotiin kannettuna (ehkäpä selkäsi kiittää tästä tänä vuonna? ?) Minulla on nyt ilo arpoa kolmen lipun lippupaketti Kirjamessuille teidän seuraajieni kesken ?? Liput ovat kokoaikalippuja, yhden kokoaikalipun arvo on 17e. . Tägää siis kommenttikenttään ne kaksi kaveria, joille kaksi muuta lippua antaisit! Arvon liput tiistaina 21.10.2020 klo 21 ja lähetän ne voittajan sähköpostiin. ? . Liput saatu @messukeskus @helsinginkirjamessut . #kirjamessut #kirjamessut2020 #arvonta #lippuarvonta #helsinginkirjamessut #helsinginkirjamessut2020 #messukeskus #kulttuuri #lukeminen #kirjat

A post shared by Emmi Jansson▪️ReadySteadyFlow (@emmianniinajansson) on

Heitän pian kolme lippua arvontaan myös blogin FB-sivuille, joten ota seurantaan facebook-sivut: @readysteadyflowblog

Onnea arvontaan!

TSEKKAA MYÖS EILINEN HUIKEA ARVONTA:

Yksi merkityksellisimmistä yhteistöistäni ja arvokkaimmista järjestämistäni arvonnoista: Gubbe – palvelu, joka luo ystävyyttä yli sukupolvien!

8 kommenttia

 1. Anne Koskenjoki kirjoitti:

  Eilen loppui Tuula Karjalaisen Tove Jansson tee työtä ja rakasta.

 2. Riikka R kirjoitti:

  Luin Minna Rytisalon Rouva C:n joka oli erinomainen.

  • emmi kirjoitti:

   Riikka R, sinä olit toinen onnekas voittaja! Laitan lippusi sähköpostiin!

 3. Suivi kirjoitti:

  Luen tällä hetkellä Veitola kirjaa, joka on pian luettu. Huippuhyvä!

 4. Sassa kirjoitti:

  Tuija Lehtisen Romantiikkaa ja Rokokoota luin.

 5. Riikka R kirjoitti:

  Jee:) Nyt messuohjelmaa tutkimaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *