Hae
Emmi Anniina

NLP-opiskelut jatkuvat: Kohti NLP Traineria!

Tämän vuoden opiskeluni ovat taas startanneet ja nyt on vuorossa kolmas pitkä kurssi: NLP Trainer (jatkoin koulutuspolkuani samassa paikassa: True Heartsilla). Monet teistä lukijoista olettekin jo varmasti lukeneet NLP:hen liittyviä tekstejä ja tiedätte siis, että se on nykyään yksi suurimmista intohimoistani!

Olin ilmoittanut itseni tälle kurssille jo ennen meidän suuria elämänmuutoksia, niin en enää tahtonut perua kurssia, vaan yritän saada järjestymään opiskelut elämäämme. Onneksi kurssia pidetään keskimäärin kaksi päivää kuussa, niin saanen lastenhoitajat järjestymään niille päiville, kun mies on töissä. Kiitos siis jo etukäteen Mummo ja mahdollisesti muutkin ihanat läheiset ja kummit avustanne! Tämä on minulle tärkeää!

Minkälainen kurssi on?

Mitä nyt NLP:ssä sitten tehdään, kun Masterin paperit ovat jo taskussa? Trainer on enemmän nyt syväluotaava prosessi niin ohjaamiseen, coachaamiseen, esiintymiseen kuin opettamiseenkin. Ja toki: suurena prosessina rinnalla kulkee oma henkilökohtainen tie omiin mielen syvyyksiin.

Tällä kurssilla joutuu heittäytymään ja olemaan esillä paljon. Kurssiin sisältyy myös erilaisia ja syvällisempiä tehtäviä kuin aiempiin kursseihin. Ensimmäinen viikonloppu on ohi ja voin kertoa, että on kyllä minun suosikkini tähän astisista kursseista: niin minun juttuni! Tarpeeksi haastava (en koe olevani niin luonteva esiintyjä kuin tahtoisin), mutta toisaalta sopivasti tuttujen asioiden kertausta ja syventämistä edellisiltä kursseilta.

Ainoa suurempi asia, mikä mietityttää, on se, miten ymmärrän vierailevilta kouluttajilta tarpeeksi, sillä ne päivät ovat täysin englanniksi. Minulle tunnekieli on vahvasti suomi ja koenkin, että oppimiseni on ehdottomasti helpointa silloin, kun opetus on suomeksi. Mutta selviän varmasti – ja onhan se nyt ihan mieletön rikkaus, kun maailman NLP-huiput tulevat tällä kurssilla meitä opettamaan!

Jaan taas NLP-matkaani kanssanne, joten pysykäähän kuulolla!

// Emmi

p.s. Jos kirjoitat blogin hakukenttään NLP, niin pääset lukemaan edellisiä tekstejäni NLP-aiheista ja jos sinua kiinnostaa lukaista enemmän NLP-kursseista, hyppää osoitteeseen: http://www.truehearts.fi/koulutukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *