Hae
Emmi Anniina

Kymmenen syytä, miksi osallistua Naisten Kympille (+alekoodi!)

Minun osallistuminen ja postauksen vaatteet saatu osana Naisten Kympin somelähettiläisyyttä

Postauksen kengät saatu pr-lahjana Domakers Finlandin kautta Brooksilta

Naisten Kymppi

Jos sinä et ole vielä ilmoittautunut Naisten Kympille, joka järjestetään tämän viikon lauantaina 27.5.2023, niin vielä kerkiät! Koodilla EMMI2023 saat -15% alea tapahtumaan asti.

Minä olen Naisten Kympin somelähettiläs, ja olin myös viime vuonna! Tarjoilen nyt 10 syytä, miksi kannattaisi harkita Naisten Kympille osallistumista.

10 syytä lähteä mukaan

1. Naisten Kymppi ei ole (vain) tosissaan juoksevien tapahtuma. Eli tapahtumaan voi lähteä kevyelle hölkälle, reippailulle kaverin kanssa tai ihan vain kävelemään lyhyt matka, jos vaikka kunto ei yllä suurempaan puristukseen. LadieSmile on noin 1,6km matka, joka on ihan kaikille siis mahdollinen. Naisten Kympillä et siis koe paineita juosta koko matkaa tai saavuttaa jotain tiettyä aikatavoitetta. Ota siis rennosti, jos haluat!

2. Jos haluat kuitenkin yltää tavoitteisiin, jonka eteen olet nähnyt vähän hikeä ja epämukavuusalueellakin oloa, voit ostaa Naisten Kympiltä ajanottopalvelun! Näin et ole vain oma kellosi varassa. Eli voit valita myös olla se tosissaan juokseva, vaikka kyseessä on Naisten Kymppi. 😀

3. Lenkin varrella on vaikka mitä kannustusjoukkoa, joten kymppikin sujuu melko mutkattomasti ihmetellessä niin musiikki- ja tanssiesityksiä kuin upeita merimaisemiakin!

4. Tapahtuma ei ole vain juoksutapahtuma, vaan yhteisöllinen liikunta- ja hengailutapahtuma. Naisten Kympillä on livemusiikkia (tänä vuonna pääsee Ressu Redfordin keikalle), alkulämmittelyt, loppujäähdyttelyt ja muutakin inspiroivaa ohjelmaa.

5. Lenkin jälkeen saat käteesi upeat eväät! Ja jos sää sallii, saat aikaiseksi kunnon piknik-hetken!

Naisten Kymppi

6. Naisten Kympin hintaan kuuluu tapahtumapaita, joka on minulla kestänyt käytössä erittäin hyvin. Se on miellyttävän tuntuinen ja se on kierrätysmateriaalia.

7. Koska Naisten Kymppi järjestetään säännöllisesti, se on helppo sisällyttää kalenteriin joka vuosi – ja ottaa siitä jokavuotinen kesänaloitusrutiini vaikkapa ystäväporukan kesken! Tällöin tulee ehkä harjoiteltua vuoden mittaan enemmän juoksua, kun tietää, että toukokuussa pääsee taas tapahtumaan juoksemaan!

8. Rebekka Jaakkola on suunnitellut erikseen ostettavat, mutta Naisten Kympille tähtäävät juoksuohjelmat, joissa on paljon valinnanvaraa! Voit valita kurssin kuntotasosi, tavoitteesi sekä sen mukaan, milloin haluat juoksutreenauksen aloittaa. Rebekan treenit ovat huikeita, suosittelen! Kolmen viikon juoksuvalmennus kuuluu Naisten Kympin osallistumismaksuun.

9. Ennen Naisten Kymppiä on ennakkotapahtumia, joihin pääsee osallistumaan vapaasti. Esimerkiksi yhteislenkkejä sekä tanssitunteja! Nämä ovat yleensä kevään mittaan.

10. Naisten Kymppi on Suomen Urheiluliiton omistama tapahtuma, jonka tuotto käytetään lasten, nuorten ja aikuisten yleisurheilutoimintaan. Tämä on mun mielestä tosi hyvä asia!

Naisten Kymppi

Minun lempparijuoksukengät ovat tällä hetkellä Brooks Ghost 15 -kengät.

Nähdään lauantaina

Naisten Kymppi alkaa ja loppuu Töölönlahden puistosta. Eli nyt vielä kerkiät mukaan tähän ainakin minun mielestä tosi kivaan tapahtumaan! Tule moikkaamaan jos nähdään tapahtumassa!

Tästä pääset ilmoittautumaan ja muista koodi EMMI2023, jos päätät lähteä mukaan, sillä siis se 15% alea! (En saa alekoodista provisiota.)

NÄHDÄÄNHÄN MYÖS MUUALLA:

IG ja TikTok: @emmianniinajansson

FB: @emmianniinablog

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *